Alice Wonderlands

LAMEL Make Up: олійка і крем для губ

LAMEL Make Up: олійка і крем для губ

Привіт! Цього разу хочу розглянути два засоби для губ від бренду професійної косметики LAMEL Make Up. Щоб протестувати їх, я упродовж 5 днів користувалася тільки двома засобами: олійкою та кремом для губ.

У мене варіант 403 – Peach (Персик). Згідно з описом складу, в основі – мінеральна олія. За консистенцією, відповідно, рідка та масляниста. На губах кольору не має, пахне персиком. Я використовувала її на ніч для живлення губ, замість маски. Дуже зручний аплікатор, наносити олійку зручно. Зустрічала різні відгуки про цей засіб, в тому числі і негативні. Але мені ця олія ніякої шкоди не завдала. Після неї вранці стан шкіри губ я б назвала задовільним. Однак якогось чудодійного ефекту чекати, напевно, не варто. Адже постійно хотілося нанести на ніч щось більш жирне, тобто густу маску. Іноді цю олійку я наносила і упродовж дня для зволоження губ, та її ефект триває не довго і потім губи досить стягнуті. Хочу відзначити, що цю олійку я почала використовувати восени в надії допомогти чутливій шкірі губ. Але врятувала губи не вона, а нічна маска від About face.

А оце от просто знахідка. Чудовий, мега приємний засіб. Ним я користувалася із задоволенням упродовж цих кількох днів і поки що не планую відмовлятися. У мене був тон 401 Milky rose (Молочна троянда). За консистенцією як рідкий крем, приємного рожевого кольору, з легким запахом троянди і солодкого крему. Губи він майже не забарвлює. Але зволожує і змащує дуже добре. Він зовсім не липкий, десь години дві після нанесення шкіра губ буде зволожена і м'яка. Не дуже зручним здався плаский аплікатор. У олійки зручніший, адже скошений з одного боку. Хоча на сайті зображений такий же і для крему, але, напевно, бувають різні залежно від партії випуску, тож мені попався плаский. Це, мабуть, єдиний мінус цього засобу, та й то досить умовний. Отже, олійка 50/50, а крем – однозначно чудовий.

Alice Wonderlands
3
Підписники
0