сироватка з центелою
продовжую наше знаомство з цим чудовим брендом. сьогодні мова піде про цей скарб💫 для чутливої шкіри
Думаю ні для кого вже не секрет, що є такий компонент як центела азіатська, яка має чудові властивості до зволоження та заспокоєння.
95% зособу чистої центели. Це моя плочка-виручалочка! Вона чудово приводить до ладу стан шкіри, якщо була чистка або ексфоліація обличчя, якщо сонечко трохи пережарило та обличчя стало червоним. Діє вона майже одразу. Розхід в неї дуже економний, бо доволі густа. На одне використання потрібно не багато, 2-3 краплі, але за бажанням можна і усю піпетку.
Упаковка засобу дуже приємна у руках, посністю перероблюється, як і усі інші баночки цього бренду.
Також приємний травянистий аромат та жовтуватий прозорий засіб. Приємний у нанесенні, швидко поглинається, не залишає ніякого липкого відчуття. Особисто мені, володарці жирного типу обличчя засіб дуже зайшов. 100% буду повторювати ще! Мені навіть кремом закриати не хотілось, але от сухому особисто потрібно буде(
Повторюся, бренд позиціонує себе як натуральний, що особисто мені дкже подобається)
Дякую за ваші реакції, мені дуже приємно❤️
Завтра піде мова про ще один засіб від цього бренду
Коментарі (0)