zhuzha

усе про сироватки від Simple

усе про сироватки від Simple

На жаль, це єдине фото яким я можу доказати що вони в мене дійсно були(, тому що маємо, те маємо.

Хочу спочатку відмітити, що усе пакування цього бренду може перероблятись. А також не тестується на тваринках🐰. Ароматизаторів взагалі нема, аромат є але вже чисто від інгрідієнтів, а тому дуже ненав'язливий

А тепер про усі по черзі, це була їх загальна характеристика), але це не найголовніше, нам же усім хочется дізнатись про сам продукт, його ефект та дієвість. Дуже довго пускала слюні на них, але майже не було нормальних відгуків та ніде про них не говорили, тільки в подібних відео щось типу - "Що можна узяти від Сімпл?", але нічого "путьового" не було. А от чи виправдала вона мої очікування, зараз будемо розбиратись!

Активні речовини:

  • Ніацинамід ( себорегуляція, пом'якшення, вірівнювання рельєфу)
  • Пантенол (пом'якшення, заспокоєння)
  • Олія насінняHelianthus Annuus (розгладжує, пом'якшує)

Загалом на цьому усе. Сам склад чистий максимально, за це окремий лайк👍

Текстура теж приємна, напівпрозоро-білого кольору. Розхід продукту не великий. Мала б поглинатися доволі швидко, але може просто в мене щось не так. Знаю вона у багатьох є, являється маст хевом. Але для мене це квиток погіршити якість шкіри🫠

А що по ефекту?🤔

Мені особисто залишала відчуття жирності, наче зовсім не поглиналась. Потім шкіра ставала жирніше за млинець на масляну. Не дуже приємні відчуття...Хоча здається...ну як так, є ж ніацинамід, склад не забитий усякую мутньою, що ж не так? Не знаю, але через те, що вона ніяким чином не справлялася зі своїми задачами, провокувала нові висипи, забиті пори та нові комедони🫠 - це факт... І так, ви не уявляєте, які я танці з бубном влаштовувала біля неї, і так, і сяк, і на перекосяк, але один і той самий результат. Багато різних варіантів шукала з нею, бо так сподівалася, що ну може просто не вийшло, а якщо ось так? Але без успіху. Як ви вже зрозуміли, зі своїми поставленими задачами ніяк не справилася.

Скажу чесно, ставки були саме на неї височенні, бо давно шукала бюджетний ніацинамід. Обіцяли, "великі гуру" та "великі косметологи з дерматологами" в Тік Тоці, що вона вся така нереальна та вилікує вашу шкіру від будь-якої проблеми і взагалі краще на такий бюджет не знайти (але можна знайти, як на мене навіть краще). Так от...

Кому ж воно може підійти?

Любителям glow/glass skin. Нормальній, сухій, комбі(ближче до сухої) шкір. Якщо вона ваша улюблениця, то дуже рада що вам зайшов цей продукт, навіть дуже❤️

Активні речовини:

Дуже багато актиоксидантів. І хочу наголосити! На 2гому місці - олія насіння конопель, тому вона або нічна або для любителів масла на шкірі.

Тут уже особисто мій факап, бо тільки нещодавно це побачила

Текстура

масяниста (дуже дивно чому ж?), дуже повільно всмоктується (теж саме питання, як так?), з приємного, не потребує закриття кремом, але це чисто моя думка, нічого більшого.

Кому підійде?

Володарам сухої, нормальної шкір, при дуже ранніх стадіях ознак старіння, для зволоження сухої. А також для масажу гуаша або фейс більдінгу. Тут уже усім, але з тим фактом що вона потім буде змиватись добре(хочаб жирній та комбі шкіри). Хоча є краще варіантик). Підійде на літню пору року, бо немає прям неймовірно сильних активів які будут провокувати пігментні прями, але все одно з ранку СПФ потрібен. Можна використовувати як нічну. Але теж не очікуйте, що вона зможе прибрати абсолютно усі мімічні зморшки та великі пігментні плями, вона занадто слабка для цього, тому ефекту не факт, що потрібно очікувати, при таких запросах. Можливо, чисто на зволоження, можливо...

Мої враження:

Ну уявіть, що це таке на жирну шкіри нанести олію та чекати дива, те саме. Нові прищі приходили бо шкіра була в себумі та цій олії конопель. Та сама ситуація, що і з минулою сироваткою, нові прищі, комедони і тд прийшли на моє обличчя. Але добре, з цією я не танцювала вже ніяких танців, рідше її використовувала, тут є олія, добре. Але чому та робила такий ефект? Загадка. Можливо знову ж таки через ті олії. Особисто ці 2 для мене повне розчарування.

Ну і остання, нарешті!

Активні речовини:

  • Пантенол (пом'якшення, зволоження)

Ніфіга собі

  • Ніацинамід (себорегуляція, вирівняння рельєфу, пом'якшення)

Знову всунули довбану олію Helianthus Annuus, уявляєте що це звичайними словами?)

СОНЯШНИКОВА ОЛІЯ!😵

Загалом усе.

Не густо...

Текстура:

найлегша з усіх попередніх, всмоктується доволі швидко. Доволі не погано, але всеодно через декілька годин починала жирніти (цікаво чому ж🤡)

Мої враження:

не погано але могло бути і краще...знаю набагато приємнішу сироватку для зволоження, але про неї пізніше. Зі своєю функцією наче справлялася. Кремом не хотілось закривати

Кому можу порадити?

Після того як дізналась, що в усіх сироваках є олії, не особливо хочу. Але можливо вам захочнтся подивитись на неї особисто та її дію. То це вже підійде для усх типів, не впевнена що правда, що сухій цього вистачить, але можна спробувати. Або не впевнена що дууже жирній шкірі буде теж ок.

Чесно я в них усіх розчарувалась, в якійсь більше в якійсь менше. Особисто я не можу радити. Знаю, є набагато кращі, з кращими складами та ціною. Вибір лише за вами, я лише розповіла свою особисту думку. Вона ґрунтуєтсья лише на моїх враженнях та знаннях.

Дуже дякую за ваші реакції, було б цікаво дізнатись саме вашої думки щодо цього посту, такої манери написання, розміру і тд.

А ще маю особисто запитати, що приємніше читати, коротко про продукт, але дуже інформаційно, або краще писати багато?

Чекаю на ваш зворотній зв'язок. Дякую, що читаєте мене🩷 мені важлива ваша підтримка🥺