zhuzha

Чесний відгук на гель від Simple

Чесний відгук на гель від Simple

Розпочнемо з того що ж це за бренд.

Simple це зрозумілі продукти високої якості, вибір для тих, хто полюбляє єфективність і практичність та дбає про свою красу комплексно. Вітаміни у складі формули покращують текстуру шкіри роблячи її більш мякою, гладелькою та здоровою, забезпечують свіжу та сяючу шкіру щодня. Simple не містить штучних барвників, віддушок, агресивних хімікатів, які можуть зашкодити шкірі. Simple не тестується на тваринах, а його упаковка придатна для вторинної переробки (інформація з мейк апу).

А чи все так круто з усіма їх засобами, будемо розбиратись.

Як ви могли зрозуміти, сьогодні поговоримо про Очищувальний гель для обличчя з цинком. Які ж у нього переваги?

  1. Склад. У ньому є такі активні речовини: гамамеліс ( заспокоєння та зволоження), ніацинамід (себорегуляція, зменшення пор), пантенол (пов'яксує), цинк (себорегуляція). Як можна помітити, краще цей засіб буде для жирної та комюі шкіри (на моє здивування на сайті написано для усіх типів шкіри).
  2. Засіб без мила
  3. Бюджетність. Засіб входить до категорії мас маркет.
  4. Упакування. Доволі комфортно його брати у подорожі. Легко видавити на долоні та коли засіб буде закінчуватись, можна розрізати для того, щоб вибрати увесь продукт. Тому ще можна сказати Економність.
  5. Текстура. Доволі гарно пінниться
  6. Віддушка. Її просто немає

На цьому, як на мене, плюси закінчуються. Тепер мінуси, вони особисто для мене, перекривають усі переваги цієї вмивачки

  1. Не розумію навіщо, але виробник вирішив додати ще скрабуючі часточки. Якби я гарно не вмивалась, вони залишаються, часто на очах та бровах, потім можуть потрапити в око (фото залишу нижче). Зовсім неприємні відчуття. Також через те, що в мене немає можливості купити інший засіб, користуюсь тільки цим 2, а то і 3 рази на день. Загалом виробник саме це і рекомендує.
  2. В сладі є ніацинамід та цинк, але вони ніяк не спавляються з тим щоб поменшити виділення себуму. Мій улюблений гель від CeraVe це міг виправити(. В найжирніших зонах з'являються висипи(

Розумію, що для когось це може бути еталонний засіб, улюбленець, але це мої враження та відгук

Дуже дякую за ваші коментарі та лайки, це мене мотивує на нові дописи🩷

Чесний відгук на гель від Simple