Фельд Маряна

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Олівець для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner - це продукт, який вражає насамперед зручністю в застосуванні і палітрою відтінків.

Гелева текстура олівця дозволяє легко ковзати по губах, створюючи гладкий і рівний контур, має матовий фініш і досить таки пристойну стійкість. Після нанесення олівець залишається на місці протягом тривалого часу, не розтирається навіть при контакті з їжею або напоями.

Великий вибір насичених кольорів дозволяє вам підібрати тон, що відповідає вашим уподобанням та стилю. Від класичних нюдових відтінків до яскравих і насичених кольорів - усі вони чудово доповнять ваш макіяж.

Олівець можна використовувати не тільки для контуру губ, але й як повноцінну помаду, затушовуючи всю поверхню губ. Перед таким використанням все ж раджу зволожити губи бальзамом, щоб уникнути відчуття стягнутості і пересихання.

Стосовно відтінків, які я отримала:

413 (Чілі): є глибоким і насиченим. Він ідеально підходить для створення сексуального і загадкового образу. Люблю різні відтінки червоного, тому мені дуже подобається.

407 (Пильна троянда): є дуже ніжним і природним. Він ідеально підходить для повсякденного макіяжу і додає губам свіжий і природний вигляд.

І дуже схожий на моїх губах до попереднього 405 (рожевий нюд), хоча на свотчі на руці різниця таки спостерігається. Цей відтінок є також класичним нюдом, дуже популярним зараз.Підходить на щодень для створення свіжого природнього макіяжу.

Насамкінець скажу, що олівець для губ LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner - це відмінний вибір для тих, хто цінує якість, стійкість, зручність і природність. Рекомендую

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Ще у боксику отримала туш для вій LAMEL Make Up OverSize Volume. Відразу скажу, що туш мені теж дуже сподобалась. Це одна із кращих бюджетних тушей, які в мене були.

Одна з найбільших її переваг - це тривала стійкість. Після нанесення вранці вона залишається на місці протягом усього дня, не сиплеться і не створює дискомфорту. Це особливо важливо для мене.

Силіконова гнучка щіточка туші дуже зручна, має коротенькі щетинки,що дозволяють рівномірно розподілити продукт по всій довжині вій, навіть до найменших і коротких війок. Добре видовжує вії, надає об'єму і кокетливого вигину.

Туш добре пігментована, що робить погляд виразним і привабливим навіть після нанесення одним шаром.

Загалом, туш для вій LAMEL Make Up OverSize Volume - це продукт, якість якого значно перевершує вартість, тому я однозначно її рекомендую. Щиро вдячна MakeUp за можливість відкривати для себе нові цікаві продукти.

P.S. Забула написати у попередньому дописі: особливо порадувало, що Lamel знаходиться у списку cruelty-free брендів, тобто таких, що не тестується на тваринах❤️