Христина 🌺

#testmakeupclub

#testmakeupclub

З брендом Kerastase я знайома. В мене було моделювальне молочко, але, в кінцевому результаті, воно мені не підійшло. Тому було дуже цікаво спробувати щось ще. Бо сам бренд вже як легенда.

В наборі був пре-шампунь (для мене він виконує роль скраба), шампунь, кондиціонер, маска і олійка для гладкості і блиску.

В складі лимонна кислота- яка виводить поганий кальцій, усуває тьмяність волосся, гліцин- відновлює і зменшує ламкість.

Ця серія для відновлення пошкодженого волосся. Вона має вивести накопичений кальцій, який є причиною послаблення волосся. А ще має його відновити і зміцнити, зменшити ламкість, зробити гладеньким і блискучим. Обіцянки великі, а яка ж дія?

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

На вологе волосся нанесла пре-шампунь, помасажувала, і, як вказує виробник- не змиваючи нанесла шампунь. Два рази. Змила, нанесла на 5 хв кондиціонер. Про чесала щіткою. Змила. Потім нанесла олійку. Висушила фен-щіткою.

Що я помітила?

Спочатку варто відзначити запах. Він тут люксовий, дорогий. Сміливо може змагатися з ароматами Rituals. Мені дуже нагадує запах Dior pure poison (і не тільки мені).

Волосся ніби ожило...так, це було видно одразу. Корні ніби відшліфовані, максимально очищені. Волосся обʼємне. В мене воно тонке, і любить прилипати до лоба😅. Після Kerastase такого не було. Зачіска ідеально тримала форму через обтяження волосся. Після цього догляду волосся обтяжене, але правильно, без перебільшення. Бо, якщо порівнювати з молочком, воно мені дуже сильно обтяжувало волосся і я не змогла ним користуватися. Тут такого нема: зачіска тримається, водночас волосся розсипне, гладеньке і блискуче.

І помітила, що менше жирніє. Я мию голову через день. Помила в четвер, і в суботу був досить навіть пристойний вигляд. Сміливо можна було ще день не мити👌.

Але тут я розуміла, що вся серія спільно покаже максимально ефективний результат, тому почала випробовувати по-різному.

Прийшла черга до маски. Я нанесла свій звичайний шампунь, потім маску. Почекала зазначений час, змила. Маска показала не поганий результат. В мене волосся дуже вибагливе, і я зразу бачу...підходить чи ні. Тут все класно, але щоб аж такого ефекту ВАВ не було. В парі з іншими засобами цієї серії все було б вражаюче. А сама маска зробила те саме, що і моя маска, якою користувалася до цього.

Наступного разу я випробувала олійку...бо на неї з самого початку покладала великі надії. Мила голову своїм звичним шампунем, кондиціонер теж був мій. Потім нанесла олійку. Таааа...тут я отримала те, на що сподівалася. Олійка чудова. Вона працює самостійно, не залежно від догляду. Волосся дуже гладеньке, відполіроване і блискуче.

І ще я помітила, що більш пряміше. Можна вийти в люди і без вирівнювання.

Цією серією я дуже задоволена. Олійка- це топ, її планую точно повторити. Пре- шампунь для мого волосся був новинкою...але теж дуже вдалою.

Набір протестувала з задоволенням і захопленням. Стан мого волосся дуже подобається зараз. Дякую Makeup club за знайомство з цікавими новинками.

На фото вигляд волосся після повного догляду з цієї серії.