Кузя Ю-а

Крем для рук "Ягоди асаї й гібіскусу"

Крем для рук "Ягоди асаї й гібіскусу"

Просто якийсь космічний крем в мега яскравих кольорах упакування з надзвичайним ароматом!

Це я балдію від нового кремчику для рук від Mades Cosmetics. Бренд родом з Нідерландів і дуже відомий серед натуральної косметики.

Взагалі, яскраве упакування це вже перше, від чого я отримую задоволення! Ніби і настрій на дуже, і за вікном сіро, а в ручках тримаю от цей вибух кольорів і все, посмішка на обличчі.

А ще, туба. Вона і плотна і водночас мʼяка, що легко дозволяє набирати крем. Перед першим використанням зняти металічну пломбу. Дуже люблю, коли кремчики так запаяні на виробництві. Відчувається новизна купленого.

Текстура: поживний крем, що насичений за текстурою, ніжний, емоційний за ароматом, але швидко поглинається шкірою рученят без залишкового липкого слою. Це дуже зручно. Аромат супроводжує вас ще деякий час.

Крем дарує відчуття свіжості, живлення і розгладження шкіри (Відчуття омолодження ручок). І при цьому - максимальне зволоження.

Про аромат: суміш екзотичного та природнього, солодкого та квіткового. Це я до чого, що аромат про дорого, багато. Мені подобається.

Особливості Chapter 02 Acai & Hibiscus Hand Cream від бренда Mades Cosmetics:

- швидко вбирається;
- приємний аромат з акордами асаї, апельсина, зеленого яблука, гібіскусу, жасмину, конвалії, сандалового дерева, ванілі та мускусу;
- містить зволожувальні та поживні компоненти;
- гліцерин відповідає за м'якість та зволоженість шкірного покриву;
- не містить барвників.

Рекомендую 💕

Крем для рук "Ягоди асаї й гібіскусу"
Крем для рук "Ягоди асаї й гібіскусу"