Tanserb

Улюблениця. Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara

Улюблениця. Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara

Що не кажи, але є продукти, які закохують у себе. До них просто тягнеться рука день у день. Такі собі робітничі конячки. Зручні продукти. Ця туш для мене саме те А стала вона фавориткою тому, що в ній поєдналися все те, що я люблю і ціную в тушах. І по суті, за ці два роки, крім неї, я користувалася тільки ще двома тушами. Ще одна туш Eveline Big Volume (писала про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/31619/ ) та туш Douglas (отримала її в подарунок). Але мене Eveline Cosmetics Variete настільки влаштовує, що не хочеться куштувати щось інше.

Улюблениця. Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara

За що я люблю цю туш:

Зручна невелика силіконова щіточка. Вона вузенька (в міру), не бруднить повіку. Нею легко фарбувати й нижні вії. Крім того, вона відмінно розділяє вії, не склеює їх. Люблю акуратні вії

Ефект. Туш відмінно нашаровується. В один шар отримуємо злегка підкреслені та подовжені вії. У два – чудове подовження і вже об'єм із добрим поділом. Один раз у мене навіть запитали, чи не нарощені у мене вії (я була з цією тушшю).

Стійкість. Моя хвора тема через жирну шкіру повік. Більшість тушів на мені відбиваються на шкірі повік вже після трьох-чотирьох годин шкарпетки. Навіть якщо припудрюю повіку. А ця туш витримує і тренування в залі, і 12-годинний робочий день, і денний сон. Увечері може трохи залишити десь точку на віку, але ніяких явних розлучень.

Бюджетна ціна. Додатковий і дуже приємний бонус до всього перерахованого вище.

Підсумок. Моя улюблениця останні 2 роки. Ось і зараз, тюбик закінчується, а новий золотистий тюбик Eveline Variete вже куплений.