Вітамін С в весняному догляді

Вітамін С в весняному догляді

Обидва продукти з'явилися в моєму догляді ще минулого року, тож маю що сказати. Але почнемо з головного: я володарка комбінованої шкіри з дуже розширеними порами і, відповідно, схильністю до акне. А тепер до продуктів ☺

Сироватка прям сподобалась. Прям за свої гроші дуже добре. Багато хто писав, що забиває пори - не помітила, пори забивалися як завжди, не більше, не менше. Так, є певне відчуття липкості, якщо нанести забагато. Мені вистачало три краплі - консистенція засобу доволі комфортна, як щось середнє між гелем і олійною - тож сироватка використовувалася в моєму випадку економно. Ефект від сироватки теж помітний. Комфортне зволоження плюс висвітлення плям від постакне. Тож цей продукт купуватиму ще і сміливо можу радити іншим.

А ось з гелем від гарнієр поки не порозумілися. Продукт недорогий, я його взагалі отримала в подарунок, тож очікувань особливих не було. Але щось якось від нього в мене неоднозначні відчуття - ніби він липкий і в той же час стягує шкіру. Із приємного текстура - мені особисто зайшло - гелева, ніжна. Можливо, на літо буде ок, але як його поєднати з сонцезахистом поки не уявляю. Ефекту від нього теж особливо не помітила. Вдруге точно не куплю.