Ганночка Тетяна

Содовий скраб з гіалуроновою кислотою

Содовий скраб з гіалуроновою кислотою
Содовий скраб з гіалуроновою кислотою
Содовий скраб з гіалуроновою кислотою

Взагалі, я надаю перевагу більш м'яким ексфолінтам, таким як, пілінги, які не травмують шкіру і бережно її відлущують. Скрабами користуюся не часто, але іноді їх беру.
Скраб від Farmstay на основі соди з гіалуроновою кислотою придбала не в перше. Дуже подобається від нього ефект.
Крихітний трикутник вагою 7 грам. Цього об'єму мені вистачає на 2 рази.
Скраб представляє собою густу суміш білого кольору, напівпрозорий, з вкрапленнями білих частинок.

Содовий скраб з гіалуроновою кислотою

Віддушка у нього дуже яскрава, наче парфумована, пахне морською свіжістю, насичено і так інтенсивно, що запах ще деякий час зберігається після маніпуляції. Врешті, він приємний, не дратує.
Наношу його на попередньо очищену і вологу шкіру. По обличчю розподіляється він з легкістю. Абразив середньої жорсткості. Якщо у вас дуже чутлива шкіра, то потрібно робити зовсім легкі масажні рухи, не докладаючи зусиль.

В процесі використання відчуття комфортні. Скраб не царапає шкіру, не подразнює її, не викликає печіння, чи явного почервоніння, та по завершенню місцями обличчя все ж таки ненадовго має порозовіння.
Змивається засіб легко. По ефекту приємно вражає, бо дуже гарно очищує шкіру, до легкого скрипу, але його дія не агресивна.

Шкіра після нього нереально гладенька і м'яка, наче відполірована. Скраб трохи вирівнює тон, звужує пори і освітлює чорні точки, прибирає лущення. Після нього зовсім немає сухості і стягнення, є стійке відчуття свіжості і чистоти. До шкіри приємно доторкатися і відчувати, яка вона ідеально гладка.
Я залишилася повністю задоволена.