Аna

Емоліент BABÉ Laboratorios - догляд за шкірою дитини-атопіка

Емоліент BABÉ Laboratorios - догляд за шкірою дитини-атопіка

Вітаю всіх батьків, хто живе з проблемою атопічного дерматиту у малечі. Для мене це була несподіванка і справжня халепа. Але тільки до того моменту, доки не розібралася з лікарями, як діяти. Гострий стан лікуємо з лікарем. А з приводу догляду, з радістю поділюся цікавою знахідкою – крем-емолент BABÉ Laboratorios.

Крем має досить густу текстуру, по шкірі розподіляється легко. Аромату майже не має, пахне чимось вершковим. Фініш на дитячій шкірі взагалі не відчувається. Просто шкіра м’якенька і зволожена на дотик. А от на сухій шкірі дорослих рук він дає тонкий захисний шар. Перший час трохи поблискує, але шкіра «дихає».

Дитяча шкіра його поглинає досить добре, тому економічного витрачання не чекайте. Сильно втирати не потрібно, крем всотується протягом пари хвилин. Достатньо нанести і злегка помасажувати.

Щодо складу, у мене особливих зауважень немає. Для мене головне, щоб не було мінеральної олії на перших місцях у переліку. А так я волію оцінювати формулу загалом, не ділити її на складові.

Результат від використання мені подобається:

  • відсутня сухість шкіри від жорсткої води;
  • є захист від зовнішніх провокаторів сухості шкіри;
  • піжама від крему не брудниться;
  • дитині подобається, коли її мажу емолентом.

Використовую один раз на день після душу ввечері. Змащую шкіру не жирно, але і не дуже економно.

Якщо на шкірі вже є запалення, то крем ВЕВЕ, нажаль, не вилікує. Але в якості щоденного догляду моїй дитині зайшло чудово. Я вже використала майже всю пляшку і дуже задоволена.

Креми емоленти дійсно полегшують життя. Але знайти підходящій – то справжній квест. Бажаю вам знайти свою ідеальні банку і йти з нею по життю)

Емоліент BABÉ Laboratorios - догляд за шкірою дитини-атопіка
Емоліент BABÉ Laboratorios - догляд за шкірою дитини-атопіка