Анастасія Фоміна

Весна-час згадати про сонцезахист

Весна-час згадати про сонцезахист

Так-так,я знаю,що рекомендують використовувати сонцезахисний крем навіть взимку,але я починаю його використовувати з весни.

Насправді зізнаюсь,що я до цього ніколи не мала справу з спеціальними сонцезахисними кремами для обличчя и єдиний спосіб захисту від сонця влітку у відпустці у мене завжди був звичайний СПФ від Біокон🙈

Але все змінюється і зараз я вже більш свідомо підходжу до здоровʼя та краси своєї шкіри,тому як тільки на горизонті стало видно весну- я почала пошуки гідного сонцезахисту.

Хотіла спробувати усім відомий корейський Beauty of Jonson,але нажаль вихопити його в наявності ще та задачка,тому рискаючи сайтами я наткнулася на сонцезахисний крем Benton.Відгуки у нього були позитивні здебільшого,ціна приємна,склад хороший,і от він у мене.Розберемо його плюси:

•Обʼєм 50 мл

•Зручне пакування

•Хороший склад.Присутні ніацинамід,рослинні екстракти.

•Дуже легка текстура,яка дуже швидко збирається в шкіру,не залишаючи плівки та інших неприємних відчуттів.По текстурі трохи нагадує мені поєднання крему та гелю,який є супер невагомим,розприділяється він без проблем,поглинається в нуль.

•Не залишає жирного ефекту на шкірі.Я власниця комбінованого типу шкіри і не люблю занадто жирного фінішу в кремах,бо некомфортно себе почуваю,а тут ідеальний здоровий фініш.

•На цей крем ідеально наноситься подальший макіяж.Тональний крем на ньому не скатується,навпаки краще наноситься та більш природньо виглядає.

•Крем має легкий зелений підтон(це я так розумію типу як через наявність екстрактів рослин у складі) і як відомо зелений підтон може трохи маскувати почервоніння шкіри.Тут мені складно сказати чи справді він дає якийсь ефект маскування,але те,що з ним моя шкіра виглядає свіжішою та рівнішою це факт помічений не тільки мною.

•Він не викликав висипів(це найважливіше для мене).Моя шкіра добре на нього реагує і поки що(сподіваюся через якийсь час і не буде) ніяких негативних реакцій на цей крем немає.

Але я все ж таки виділила один мінус,який для деяких може бути доволі вагомим:він має травʼяний аромат,який як на мене доволі різкий буде для власників чутливої та схильної до алергій шкіри.Аромат особливо помітний при нанесенні,але з часом він стає менше і потім зовсім зникає.Моя шкіра нормально реагує на цей аромат,але напевно було б краще якби цієї віддушки не було зовсім.

Загальне враження від цього сонцезахисту у мене чудове,крем мені підійшов,сподобався по фінішу,по текстурі,негативних реакцій на шкірі не викликав,тому я залишилась задоволена своїм вибором.

Дякую ,що прочитали мій відгук🩶