Oleksandra_S

#testmakeupclub Kerastase

#testmakeupclub Kerastase

Хочу поділитись враженнями після тестування боксу з засобами для волосся від Kerastase, який отримала на тестування😍. В коробочці я знайшла декальцифікуючий прешампунь, шампунь-ванну, кондиціонер, маску-філер та олійку для блиску. І всі ці засоби використовувала згідно інструкції).

Пару слів про моє волосся: фарбоване, нещодавно трохи освітлила деякі пасма, тож довжина потребує особливого піклування.

Тож, першим етапом нанесла прешампунь, який обіцяє прибрати надлишки кальцію з волосся та зробити його більш міцним та блискучим. Прешампунь прозорий, має приємний люксовий аромат (як і вся лінійка). Тримала 5 хвилин, а потім, не змиваючи, додала шампунь.

#testmakeupclub Kerastase
#testmakeupclub Kerastase

Шампунь кремової консистенції, дуже добре піниться, бо зазвичай я використовую набагато більшу кількість. А тут вийшло доволі економно)).

Після змивання шампуню прийшла черга кондиціонеру - на мою довжину пішло два пакетика, тримала 5 хвилин, але після змивання помітила, що волосся вже не таке жорстке, але не достатньо м'яке, тому не обійтися без маски.

Маска використовується доволі економічно, мені вистачило 1 пакетика, густа, аромату майже немає, витримала 5 хвилин та промила волосся водою. Після цього віджала зайву воду рушником. Волосся стало більш живим, не сплутаним. Але маю додати, що в нас дуже жорстка хлорована вода, тому я завжди обираю максимально важкі текстури, бо інакше не волосся, а пакля. Тож за кращої води результати можуть бути більш вражаючими).

Ну, і аутсайдер мого допису - олійка. Тут, можливо, я сама винна і нанесла забагато, але мені здається, що це не самий підходящий формат для мого волосся, бо я звикла до концентрованих олійок, яких достатньо пару крапель, а тут продукт має текстуру рідкого гелю, якого спочатку ніби не відчуває, а потім раз - і масний млинець). Я використала 1 пробник і в результаті отримала брудний ефект на чубчику(. Довелось його перемивати і рятувати ситуацію своїм holly grail від Lakme.

Тож, всі продукти виявились цікавими та робочими, при регулярному використанні (а в ідеалі не з харківською водою) вони матимуть накопичувальний ефект, додадуть блиску та гладкості. А от олійка на мій погляд (а я пробувала багато різних) погано всотується та легко може забруднити пасма, тому будьте дуже обережні і наносьте мінімальну кількість.