Oleksandra_S

L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Сьогодні мені довелося протестувати засіб для волосся від LOreal, який мені подарували за детальний огляд боксу від Kerastase https://club.makeup.com.ua/post/33539/. Насамперед хочу подякувати MAKEUP Club та бренду L'Oreal за таку можливість, і зі своєї сторони обіцяю бути об'єктивною і неупередженою, казати тільки правду, і нічого окрім правди. Але почнемо з початку...

Щоб оцінити ефект від цього продукту, треба також згадати усі засоби, які йому передували. Отож, перший у переліку Vichy Dercos Micro Peel Shampoo. Користуюся я ним час від часу, коли хочеться додаткового очищення, промиває просто супер. Далі на шкіру голови нанесла Pharmaceris H-Stimulinum Hair Growth Stimulating Conditioner а на довжину Giovanni Hair Reconstructor. Усю цю розкіш я витримала десь хвилин 5, не більше. Щодо Pharmaceris, тут треба писати окремий допис, непогані шампуні і дуже класний скраб для шкіри голови. А от з маскою від Giovanni ми були подругами довгий час, вона чудово відновлювала пошкоджене пересушене волосся, але останнім часом чи то виробник щось змінив у формулі, але такого ефекту як раніше вона вже не дає, просто як звичайна бюджетна маска.

Йдемо далі...

Нарешті змиваємо всі маски, віджимаємо волосся рушником і наносимо рясно на всю довжину Багатофункціональний спрей для фарбованого волосся L'Oreal. І виявляється, що той спрей... він-молочко! Не очікувала) бо читати треба, що на баночці написано: 10-in-1 professional milk! і то є правда. Можна навіть не розприскувати на волосся, а нанести на долоні і рівномірно розподілити по волоссю. Ну думаю, все, доведеться мабуть перемивати, бо забагато нанесла, а з молочками та незмивними бальзамами я не дружу. Але почала сушити феном і була приємно вражена. Волосся зволожене, м'яке, слухняне, вкладається туди, куди я його вкладаю, а не в інший бік, не виглядає пересушеним, що в мене часто трапляється. Окрім того, здається засіб випрямляє волосся, що мене дуже тішить, бо цього ефекту я зазвичай і намагаюся досягти декількома засобами та феном з брашем. Але найприємніше мабуть те, що мені не довелося змащувати кінчики волосся ніякими додатковими засобами. Волосся гарно прочісується і кінчики виглядають живими та доглянутими. Фото - тому доказ.

Ще забула додати, що засіб дуже приємно пахне, але на висушеному волоссі не відчувається зовсім, якщо комусь це принципово.

Тож, що там заявлено виробником:

  • зволоження +
  • розгладження +
  • здоровий блиск +
  • полегшує розчісування +
  • локони стають більш слухняними, шовковистими +
  • захист від сонця (на сонці не тестувалося)
  • відновлення (потребує подальшого тривалого тестування)

Висновок: моєму пересушеному фарбованому волоссю цей продукт сподобався, однозначно можу радити.