L'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color
Приємний подарунок для відповідальних тестувальниць
Сьогодні мені довелося протестувати засіб для волосся від LOreal, який мені подарували за детальний огляд боксу від Kerastase https://club.makeup.com.ua/post/33539/. Насамперед хочу подякувати MAKEUP Club та бренду L'Oreal за таку можливість, і зі своєї сторони обіцяю бути об'єктивною і неупередженою, казати тільки правду, і нічого окрім правди. Але почнемо з початку...
Щоб оцінити ефект від цього продукту, треба також згадати усі засоби, які йому передували. Отож, перший у переліку Vichy Dercos Micro Peel Shampoo. Користуюся я ним час від часу, коли хочеться додаткового очищення, промиває просто супер. Далі на шкіру голови нанесла Pharmaceris H-Stimulinum Hair Growth Stimulating Conditioner а на довжину Giovanni Hair Reconstructor. Усю цю розкіш я витримала десь хвилин 5, не більше. Щодо Pharmaceris, тут треба писати окремий допис, непогані шампуні і дуже класний скраб для шкіри голови. А от з маскою від Giovanni ми були подругами довгий час, вона чудово відновлювала пошкоджене пересушене волосся, але останнім часом чи то виробник щось змінив у формулі, але такого ефекту як раніше вона вже не дає, просто як звичайна бюджетна маска.
Йдемо далі...
Нарешті змиваємо всі маски, віджимаємо волосся рушником і наносимо рясно на всю довжину Багатофункціональний спрей для фарбованого волосся L'Oreal. І виявляється, що той спрей... він-молочко! Не очікувала) бо читати треба, що на баночці написано: 10-in-1 professional milk! і то є правда. Можна навіть не розприскувати на волосся, а нанести на долоні і рівномірно розподілити по волоссю. Ну думаю, все, доведеться мабуть перемивати, бо забагато нанесла, а з молочками та незмивними бальзамами я не дружу. Але почала сушити феном і була приємно вражена. Волосся зволожене, м'яке, слухняне, вкладається туди, куди я його вкладаю, а не в інший бік, не виглядає пересушеним, що в мене часто трапляється. Окрім того, здається засіб випрямляє волосся, що мене дуже тішить, бо цього ефекту я зазвичай і намагаюся досягти декількома засобами та феном з брашем. Але найприємніше мабуть те, що мені не довелося змащувати кінчики волосся ніякими додатковими засобами. Волосся гарно прочісується і кінчики виглядають живими та доглянутими. Фото - тому доказ.
Ще забула додати, що засіб дуже приємно пахне, але на висушеному волоссі не відчувається зовсім, якщо комусь це принципово.
Тож, що там заявлено виробником:
- зволоження +
- розгладження +
- здоровий блиск +
- полегшує розчісування +
- локони стають більш слухняними, шовковистими +
- захист від сонця (на сонці не тестувалося)
- відновлення (потребує подальшого тривалого тестування)
Висновок: моєму пересушеному фарбованому волоссю цей продукт сподобався, однозначно можу радити.
Коментарі (0)