Oleksandra_S

L'Oreal Professionnel #testmakeupclub

L'Oreal Professionnel #testmakeupclub

Нарешті видалася нагода протестувати черговий подаруночок! На цей раз це засоби по догляду за волоссям від L'Oreal Professionnel. Першим у нас буде шампунь, а саме L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Shampoo. Густий, запах приємний, дуже гарно піниться, добре промиває. Волосся після нього не здається жорстким, тобто ще й пом'якшує. Сподобався.

L'Oreal Professionnel #testmakeupclub

Наступний крок згідно з інструкцією - змивна сироватка L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum. Спочатку на долоні, потім на віджате волосся по всій довжині, 1-2 хвилини і змиваємо. Великої різниці в якості волосся після шампуня і після цієї сироватки я не помітила, може вона і регулює пошкоджені ділянки пасма, але м'якості не надає.

Переходимо наступного етапу - Маска для інтенсивного відновлення пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa +Protein Mask. Маска здалася дивною вже на долоні, вона яскраво-жовта, золотисті блискітки у масці для волосся я побачила в перший раз. Нанесла на волосся по всій довжині, витримала 5 хвилин. При змиванні, усе це золото було у ванній, тобто вода була жовтою, я навіть подумала, що вона додасть жовтуватого відтінку волоссю).

Масочки різні я люблю і завжди чекаю від них зволоження, живлення та пом'якшення волосся. На жаль, після цього продукту волосся м'якіше не стало, але її призначення, як заявляє виробник, - відновлення та живлення, тож, можливо я просто очікувала дещо іншого ефекту.

Переходимо до останнього продукту в цьому тестуванні - Професійна незмивна багатофункціональна маска для молекулярного відновлення структури пошкодженого волосся L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask. Заявлене призначення: відновлення, зміцнення, розгладження, термозахист. Одразу зазначу, що незмивні маски/бальзами для волосся я не люблю, скільки разів тестувала - отримувала ефект "брудного волосся". Тож, на цей раз я вирішила не ризикувати і використала не весь пакетик, а невелику частину, по всій довжині, після того, як трохи підсушила рушником. Запах цього продукту найважчий серед усіх, особливо яскраво він проявився під час сушіння феном. Взагалі я дуже чутлива до запахів, і не те щоб він був неприємний, такий яскраво-салонний запах, але його було ну надто багато як на мене.

М'якості, шовковистості цей засіб не надав, але волосся прочесалося, виглядало міцним і живим.

Після використання усіх чотирьох засобів у подарунковому боксі моє волосся більш жорстке і пухнасте ніж зазвичай. На кінчики волосся довелося додати пару крапель улюбленої органічної олійки для додаткового зволоження, якого не вистачило. Втім, пересушеним волосся не назвеш, скоріше більш жорстким. У незмивної маски дуже інтенсивний запах, алергікам не рекомендую. Для себе зробила висновок, що купила б тільки шампунь.