Алла

Пристрасть, перед якою не можна встояти...

Пристрасть, перед якою не можна встояти...

Цей дивовижний аромат прикрасив собою світ у 2017 році. Приблизно в той час я приїхала до Іспанії. Кастельон-де-ла-Плана знаходиться на побережжі із солодкою назвою Коста-дель-Асаар, у перекладі з іспанської Costa dell Azahar означает «Берег квітів апельсина».

Я прилетіла пізно вночі і, вийшовши із літака, мене ледь не збив з ніг аромат цієї країни. Навколо запаморочливо пахло квітами, які розпустилися вночі; спеціями, що були розпечені на сонці, а зараз повільно віддавали свій аромат і ще чимось пристрасним та невловим, від чого кров починала бігти швидше, а дихання прискорювалося.

Такі ж відчуття у мене виникли, коли я вперше зустрілася з ароматом Elie Saab Le Parfum Resort Collection. Недаремно цей фруктово-квітковий аромат вважається елітним. Він дуже стійкий та теж змушує мою кров бігти швидше.
Початкова нота: Мандарин, Плюмерія
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Гранат, Жасмин самбак
Кінцева нота: Пачулі

Крізь канву композиції чітко чуються шум прибою, крики чайок і свіжий вітер морської подорожі. Яскраві акорди апельсинового цвіту народжують ту привабливу солодкість, яка швидко закрутить голову. Вплетення інжирових відтінків додає композиції одночасно цукристості й бадьорості, а соковиті мандаринові переливи розбризкують райдужний настрій. У серці букета панують пахощі жасмину, гострота листя апельсинового дерева і божественна ніжність франжипані. Саме це поєднання надає букету особливої чарівності й шарму, заряджає енергією і чудовим настроєм. Амбровий шлейф струмує крізь палітру аромату, надаючи йому ніжності й чуттєвості.

Оообисто у мене із мандрівками зараз не дуже. Тому коли мені хочеться пригадати чудовий час на іспанському узбережжі, я дістаю цей парфюм...

А вашому образу він обов*язково додасть енергії, витонченної елегантності та пристрасті водночас;)

Пристрасть, перед якою не можна встояти...
Пристрасть, перед якою не можна встояти...