Mermade

Улюблений аромат завжди під рукою

Улюблений аромат завжди під рукою

Нам подобається вас дивувати та радувати новинками. Цього разу ми вирішили зробити крок на зустріч практичності… У нашому асортименті є пробники парфумованої води в об’ємі 5 мл, що відмінно підходить для знайомства з колекцією ароматів, також є повномірні версії - 50 мл, які стануть прикрасою полички чи туалетного столика. Та інколи просто не встигаєш, забуваєш про парфуми або ж з’явилися нові плани на вечір, тому ми створили версію парфумованої води саме для вашої сумочки, щоб улюблений аромат був завжди під рукою.

Зручний скляний флакон зі сріблястим ковпачком та розпилювачем — це ідеальне рішення для тих, хто цінує практичність і стиль. Його можна легко взяти з собою в будь-яку подорож або заховати у жіночій сумочці чи театральному клатчі, завжди мати під рукою улюблений аромат.

Яскрава коробочка, яка відображає настрій аромату і містить важливу інформацію про склад та терміни придатності, також додає естетичного задоволення і забезпечує безпечне транспортування продукту.

Кожен аромат має свій унікальний шарм, який може відобразити різні настрої та ситуації.

Улюблений аромат завжди під рукою
Улюблений аромат завжди під рукою

Соковита груша та пряний рожевий перець дарують яскраве відчуття - святковий настрій веселої вечірки. Поєднання запашної кави, п'яного жасмину і гіркого мигдалю у серцевих нотах, надає аромату глибини і елегантності. Невагомий шлейф ванілі і кашемірового дерева, який залишається на шкірі, може створити відчуття тепла і комфорту. Це дійсно цікава і збалансована композиція, яка, принесе радість і задоволення.

Стигла вишня, гіркий мигдаль і лікер, з перших нот, захоплюють відчуттям загадковості та інтриги. Соковита слива, троянда і жасмин у серцевих нотах створюють враження розкішної романтичної атмосфери, сповненої пристрасності. Пряний шлейф з ванілі, кориці і гвоздики додає аромату теплоти й сексуальності. Це складна і збалансована композиція, яка може захопити своїм багатством і глибиною.

Починаючи з солодкої магнолії, свіжого огірка і терпкуватого грейпфрута, створює освіжаючу атмосферу квітучих садів. Серце аромату з солодких яблук, конвалії і туберози може надати йому чуттєвості й жіночності. На вершині аромату розкриваються базові деревні ноти сандала та амбри, які забезпечують стійкість та глибину. Освіжаюча та чуттєва композиція, яка подумки переносить у затінок літнього саду та відкриває нові відчуття.