ksnklb

Буде смачно

Буде смачно

Нарешті готова написати про цей солодкий, яскравий та усім знайомий за ароматом, набір.

Буде смачно

У дизайні все просто: червона основа, білий ковпак, ніжний аплікатор, який з часом і використанням блиску може підсохнути.
Аромат м'який, солодко-м'ятно-ментоловий.
Сам блиск прозорий з рожевинкою, та на губах він прозорий.
Лежить добре, не тече, досить густий. Липкий, волосся буде липнути, але не приклеюватись.
Пекучий, перші пів години після нанесення ну дуже відчутне печіння на губах від ментолу, охолодження.
Але не скажу, що бачу від цього ефект збільшення губ. Швидше збільшення досягається таким гарним, ніжним та майже скляним блиском на губах.
Візуально на губах має гарний вигляд, не викликає почервоніння.

Склад:
Склад відверто так собі, там є компоненти, які можуть викликати алергічні реакції і бути шкідливими для організму. Ну і мінеральна олія друга у списку, теж далеко не всіх потішить.

Polyisobutene, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Hydrogenated Polyisobutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica Dimethyl Silylate, Castor Oil Bis-Hydroxypropyl Dimethicone Esters, Hydrogenated Microcrystalline Cera, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethyl Menthane Carboxamide, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Bht, Limonene, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 15850 (Red 6 Lake), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 19140 (Yellow 5 Lake)

Виявляється, що це молочко для тіла( я просто раніше називала його лосьйоном), яке є дуже комфортними у нанесенні.
Дизайн більше перегукується з коробкою, виконаний у такому яскравому, фестивальному стилі. Виглядає це класно, але сам тюбик дуже маленький, як на такий засіб – 50ml.
Конситеція рідка, ніжна, швидко поглинається шкірою та не залишає жирності, лише м'якість та таку ніжну огортаючу плівку-вуаль, що тішить солодким ароматом.
Колір білий.
Аромат тут просто прекрасний, з цим молочком можна відчути себе солодкою цукеркою, він такий затишний та теплий.
І так, аромат відповідає парфумованій воді, але він концентрованіший, і як на мене, солодший. На старті можна відчути карамель з легким яблучним присмаком, який відгукується тим же праліне – солодко, смачно, просто насолода! Коли ж аромат вивітрюється, а це не одразу, то вже чути ваніль, я чую тут саме харчову, яку додають у кукурудзяні палички – це вже легка віддушка, але цей харчовий присмак не зовсім моє, я не фанатка тих смаколиків. І варто зазначити, що аромат дуже стійкий на тілі, його віддушку чути майже день і без парфумованої води, а вона здатна ще більше підкреслити вайб свята солодощів. Саму карамель на тілі можна чути до години, а потім вона стихає і ваніль стає головною.
Шкіра досить добре зволожена від цього молочка, ніжна та м'яка.
Мінус – це об'єм та розхід, засобу вистачає буквально на кілька використань.

Склад:
Склад загалом може бути, є мінеральна олія, він якої багато хто не в захваті, а також силікон. З приємного та корисного: кокосова олія та гліцерин. Я б написала, що часто користуватись не бажано, але і об'єм не дозволить це

Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Cocos Nucifera (coconut) oil, Glycerin, Parfum, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Cetyl PEG/PPG-10/1, Dimethicone, Carbomer, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Limonene.

Так, цей аромат не залишає байдужих у багатьох сенсах, він досі популярний серед багатьох дівчат. І так, мене це теж не оминуло.
Стійкість цієї парфумованої води, на моє здивування, хороша – я чую легкі нотки навіть до 4х годин. А якщо наносити одразу по молочку для тіла, то можна перетворитись у солоденьку цукерочку на цілий день 😉.


Аромат трішки шлейфовий, та на мені він більше лежить на тілі та створює солодку ауру.
Верхня нота: Апельсин, від якого я чую лише легкий бризк апельсинової шкірки, який так любить потрапляти прямо в око, і то він з'являється при розпиленні і одразу зникає.
Нота серця: праліне, червоне яблуко, напевно саме від цього поєднання я чую карамелізоване яблуко і власне карамель в ароматі. Але на моїй шкірі це чути буквально кілька хвилин, а от якщо розпилити у кімнаті, то ще довго можна чути смачну карамель у поєднанні з ваніллю.
Кінцева нота: Ваніль і мускус, і ох, я чую харчову ваніль на собі, що трішки мене засмучує. Мускус, звісно, намагається додати цікавості, та все ж, чи разом з цим поєднання, чи у мене такий ніс, але я буквально чую аромат кукурудзяних паличок, які ми витягуємо з пакету і десь серед них ще має бути захована цікава іграшка.


При розпиленні це яблучко надає смачний карамельний аромат, який здатний буквально розтопити серце, перенестись у подорож місцями веселощів без тривог та вічного Різдва. Через пів години, після того, як він трішки вивітрюється, реальність повертається, але вона повертається дитинством, коли хочеться знайти паличку, яка практично уся у цій цукровій пудрі, від якої чути ванільку, ну і іграшку, звичайно.
І якби це була просто ванільна ваніль, або карамель з ваніллю, було б цікавіше. Але саме цей кукурудзяний присмак здешевляє аромат (ну та, куди дешевше, він ітак бюджетний). Варто згадати, що аромати це індивідуально, і на кожному він може по-різному розкритися, тому вже за хорошу стійкість та солодкі нотки, рекомендую принаймні послухати аромат при нагоді.


Мало не забула, дозатор розпилює добре, але саме кришечка максимально не надійна і у мене вона постійно злітає, кудись котиться, дуже нею не задоволена.