Ne.Xseniya

Чесний відгук на палетку тіней Hope від бренду Lamel

Вітаю усіх поціновувачів бюджетної косметики. Сьогодні хочу розповісти Вам про нову палетку Hope від мого улюбленого бренду Lamel.

У цьому році Lamel порадував нас великою кількістю нових, цікавих продуктів, серед яких і була палетка тіней Hope. Оскільки я люблю косметику та макіяж в цілому, ця новинка не змогла пройти повз мене.

Hope зацікавила мене насамперед зовнішнім виглядом – палетка має дуже красиве, яскраве оформлення з різними, символічними, написами, які ідеально доповнюють її. Палетка наділена компактним розміром та невеликою вагою - вона важить всього 16 грамів та підходить для транспортування як у косметичці, так і без неї.

В палетці Hope 12 насичених кольорів, які допоможуть створити яскравий образ:

Палетка має 5 матових кольорів та 7 неймовірних сяючих відтінків. Я спробувала зробити декілька варіантів макіяжу лише з матовими відтінками, вони мають середню пігментацію, тому для кращого вигляду їх потрібно буде нашаровувати декілька разів. А от глянцеві кольори мене точно не розчарували – вони мають просто неймовірне сяяння!

Для того, щоб показати насиченість колірної гами я зробила свотчі на сонечку:

Якщо Ви вже маєте палетки для створення базового макіяжу, раджу придбати собі Hope, оскільки вона йде як доповнення до косметички, а не як універсальний продукт.

Палетка не має стандартних, базових відтінків, проте матові кольори можна використати як основу. По колірній гаммі її буде найприємніше використовувати в теплу пору року, коли сонце буде яскраво світити, тоді усі її кольори розкриються ще більше.

Для прикладу покажу макіяж, створений мною. Цей макіяж вийшов не зовсім базовим, але м'який персиковий відтінок приглушає яскравість сяючих кольорів та додає образу ніжності. Блискучий жовтий відтінок у кутику ока додає більш святкового вигляду. Такий макіяж підійде як для повсякденного носіння, так і для урочистих подій.

Другий макіяж, який я б хотіла показати виглядає ось так:

Знову ж такий сяючі відтінки врятували ситуацію. Матовий жовтий колір дуже красиво виглядав у рефілі, але на око лягав не дуже рівномірно (я використовувала основу під тіні), тому на верх я вирішила додати блискучий жовтий відтінок, який одразу ж перекрив нерівномірність першого шару. Яскравим акцентом я вирішила зробити синю стрілочку на нижнє повіко. В результаті вийшов яскравий, трохи патріотичний макіяж:)

У висновку хочу сказати, що палетка тіней Hope від бренду Lamel мені сподобалась) з плюсів виділю декілька моментів:

+ має середню пігментацію сяючих відтінків, ближче до високої;

+ якісна;

+ наділена яскравими кольорами, які зможуть додати акцент до будь-якого макіяжу;

+ красиве упакування;

+ компактний розмір, зручний для транспортування;

+ лояльна ціна;

+ якщо у Вас немає настрою, ця палетка допоможе його підняти:).

З мінусів можу виділити:

- низька пігментація матових кольорів (але якщо нашаровувати, то все буде гаразд) ;

- не має базових тонів;

- зручніше наносити тіні пальцем на повіко, ніж пензликом (не мінус, але трохи додає дискомфорту).

Загалом, палетка Hope дійсно варта уваги, я з радістю буду нею користуватись та радити її своїм друзям.