ksnklb

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Хочу окремо подякувати команді MUC та Lamel та такі цікаві активності 💖. А дівчатам за увагу до дописів 💕.
На тестування другою частиною мені приїхав пакетик у стилі бренду Lamel з милими рожевими сердечками всередині, а серед них:

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Туш в об'ємі 10ml, туба досить велика, але зручна, у темно-рожевому кольорі, зі стильними вставками.
Всередині досить м'яка, об'ємна силіконова щіточка, ворсинки на ній одного розміру, набирає оптимально туші.


Туш чорна. Спочатку конситеція туші густіша, тому утворюються грудочки і вії ніби хочуть злипнутись, та за два тижні після відкриття туш у мене підсохла і вже промальовує акуратніше.


Стійкість у неї не велика, спочатку ця туш осипалась у мене за кілька хвилин, та зараз я її можу носити довше.
За ті рази, що я користувалась нею, вона мені не зафарбувала шкіру навколо, що плюс.
Вії нею промальовуються дуже добре, кожна волосинка стає чорною, при цьому об'ємною та на вигляд вії наче густіші.


Кожного разу я малюю вії одним шаром, а потім підправляю ті місця, де бракує туші. Спочатку туш наносилася грудочками навіть з одного шару, і вії були на межі, щоб стати "лапками павучка", та через два тижні вже туш почала наноситись краще, вії вже не прагнуть злипнутись, і грудочок значно менше. Та я розумію, якщо наносити 2-3 шари, то вони все ж будуть утворюватись, навіть якщо її буде менше.
Печіння, дискомфорту туш не викликала.


Особисто я вважаю, що на свою ціну туш хороша, адже вії справді стають об'ємними, профарбовуються навіть кінчики вії і видно всю довжину, а я люблю фарбувати вії якраз від середини і до кінчиків. Та от стійкість залишає бажати кращого.

Склад вказано на сайті і як для декоративки, він навіть хороший.

Ці гелеві олівці ідеальні 😍
Олівчик об'ємом 1.7g, на кінчику має пласмаску, що показує відтінок всередині, та ми добре знаємо, що цьому довіряти не варто. Ковпачок звичайний, білий. Білого кольору і основа, на якій є інформація про номер відтінку та назва олівчика – нічого зайвого. У мене чомусь олівчики дуже швидко забруднюються зовні. Всередині основа чорна, і дуже м'який грифель. До-речі, перед тим, як його стругати, краще поставити на кілька хвилин у холодильник, адже при більшому теплі це буде просто пластилін. Тому гелеві олівчики – це той випадок, коли потрібно дотримуватись температурних норм, адже при нанесенні він також може зламатись.


Та у нормальному стані це чудовий та дуже легкий у нанесені засіб. Через м'який грифель, він не дряпає губ, наноситься дуууже легко, наче невагомо, а контур утворюється, як за помахом чарівної палички, наче цей олівчик сам знає що робити. Малювати ним – саме задоволення.


Пігментація хороша, олівчик здатен перекрити колір губ. Також олівчик не сушить губи, а навіть здатен приховати лущення, та рівно лягти по незволожених губах, що буде виглядати досить добре.
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner здатен перекрити недоліки, що дуже круто.
І підтерти його легко, коли все ж вийшла до контур забагато.


Він не скочується, не утворює білих рисок, на губах майже не відчутний насправді, що дуже зручно. Не залишає слідів на одязі.

Аналіз складу є на сайті, все ж краще цей олівчик не "з'їдати", адже на сайті є консерванти, зокрема BHT, який є потенційно шкідливим.

Досить хороша. Якщо просто носити, то лише через кілька годин олівчик почне тікати зі слизової. Якщо випити чай, то на чашці не буде слідів, а олівчик трохи зійде, але не критично. Ну і звісно, якщо добре поїсти, застосовувати серветки, то відтінок піде з губ.

Загалом, це базовий нюдовий відтінок, що у залежності від світла та кольоротипу власниці, може переходити у холодніший чи тепліший відтінок. Хоча на фото ви бачите легку рожевинку та коричневу нотку, у загальному образі на мені, цей відтінок йде у сірий.

Той випадок, коли назва точно відповідає відтінку. І додати нічого: чудовий червоний, з нотою неоновості, але не забагато. При різному світлі він залишається яскравим.

Це теплий коричневий відтінок, навіть такий трохи шоколадний, досить темний. Він забирає на себе всю увагу, тому рекомендую застосовувати його у комбінації з іншими кольорами.