Diksizavr

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Перш за все хочу подякувати команді Мейкап за можливість протестувати нові для себе засоби 🥰

І так цього разу я нарешті встигла потрапити на тестування 😊

У боксику на мене чекав набір мініатюрок і пробників нової лінійки для волосся від Kerastase Premiere.

Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся

Призначений для використання до миття голови, наносила все згідно інструкції, а саме на вологе волосся на 5 хвилин. Якщо чесно , то я цей засіб зовсім не зрозуміла, і ніякого ефекту не помітила. Консистенція рідка, прозора, запах приємний. Розхід не маленький ,на моє волосся пішло приблизно 15 натискань дозатору. Можливо тут має місце накопичувальний ефект.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Наносила не змиваючи попередній засіб. Шампунь має густеньку консистенцію, запах такий самий, приємний. Піниться, промиває дуже добре, але не до скрипу. Розхід економний. Щоб повністю промити волосся , мию ним два рази. Сподобався 👍

Використовувала після шампуню, залишала на волоссі на 5 хвилин. Після кондиціонеру волосся стало м'якшим та приємнішим на дотик, але хотілося би більше зволоження, тому як самостійний догляд моєму волоссю не підходить. Запах приємний, консистенція густенька, розхід нормальний, на моє волосся пішов увесь пробник (10 мл).

Наносила після кондиціонеру ( можливо я переплутала і треба було навпаки ? 🤷) тримала 5 хвилин, бо боялася перенасичити волосся.

Маска густенька, запах приємний. Наноситься та розподіляється без проблем. Волосся після неї дуже м'яке та насичене. На моє волосся вистачило одного пробника (15 мл), щей залишилось трошки ☺️

Наносила зовсім трошки ( декілька крапель) розтираючи на руці на майже висушені кінчики . Олійка чудово їх пом'якшила, та значно полегшила розчісування, також додала приємний здоровий блиск. Консистенція масляна, рідка, запах приємний, легкий.

На фото нижче додаю фото до та після використання. Загалом ця лінійка засобів мені дуже сподобалась , волосся після неї блискуче, насичене, слухняне .