mermaid

Розпаковка засобів для волосся від Михайловича

Розпаковка засобів для волосся від Михайловича

Привіт в клубі! На тижні мені прийшла посилка з засобами для догляду за волоссям (в більшості своїй), і тільки зараз дійшли руки написати пост. Роблю я такі огляди і в цілому, і у вас вперше, тому якщо я щось зробила не так, буду рада критиці :)

Волоссю я завжди приділяла мало уваги, довгий час використовувала лише шампунь та кондиціонер, але після фарбування волосся стало ще сухішим ніж зазвичай і почало плутатись, через що я трошки перелякалась і накупувала купу баночок :)

Баночок бюджетних, і опиралась я лише на відгуки дівчат, адже я нічого не знаю про склади засобів, а вникати в хімію поки мало бажання, якщо чесно. Буду дивитись вже на досвід використання і, сподіваюсь, в майбутньому напишу пост-рецензію.

Так як в гуртожитку мені було тяжко підібрати ракурс, то прийшлось придумувати щось таке, що б відволікло увагу від сумних інтер'єрів, і в голову прийшло тільки рішення презентувати засоби на фоні плюшевого ведмедика :) сподіваюсь, колись я доросту до крутих візуалів дівчаток цієї платформи, а поки так)

Постараюсь йти у порядку нанесення на волосся, а то відео-розпаковка дуже сумбурна вийшла.

Першочергово перед миттям волосся наноситься пілінг. Я обрала "Meloni Aha Scalp Peel" і бачу багато оглядів на нього, постараюсь не пасти задніх і теж зробити, хехе) Подобається дизайн, мінімалістичний, але настільки, що сподіваюсь, не загублю його серед інших засобів і буду часто застосовувати.

Далі що мені було потрібно, так це шампунь. Так як волосся я пофарбувала, і зробила це вперше, тому хотілось довше ходити з кольором. Вибір пав на "Salon Professional Color Protect". Те, що він "з плацентою" я дочиталась вже при отриманні, звучить жутко, якщо чесно))

Потім на черзі бальзам для волосся "Master LUX Professional Color Protect Balsam". Пляшечка виглядає дуже стильно, наче і не за 129 гривень куплений, 10/10 дизайнерам ❤️ Не впевнена, що в кінці використання буде зручно користуватись помпою, але подивлюсь, для мене такий формат пляшок для бальзаму в новинку.

Після миття волосся йде "Profi Style Cream Straightening", крем для випрямлення волосся. Я знаю про існування кудрявого методу, але поки що я не можу достойно з ним справитись, щоб мої локони виглядали так, як я хочу. Тому поки що так :)

Я намагаюсь зараз приділяти увагу укладці, тому безперечно треба термозахист. Я взяла "Top Beauty Sprey". Знову ж таки дуже подобається баночка, 11/10 :D

Для укладки треба розчіски, я, в якості пробних взяла "Щітку-брашинг з комбінованою щетиною Large" від "Ласковая" та "Eurostil Curved Vent Brush". Можу поки про них сказати те, що на відео видно, що брашинг посипалась ще на етапі розпаковки, але я була готова до цього, адже дівчата у відгуках писали)

Укладка закріпляється лаком, про що я забула під час того, як робила фотографії, кхм.. Взяла я "Syoss Styling Max Hold", не побачила, що там є об'єм побільше, тому маленька, типу на пробу)

Так як мені не потрібна дуже стійка лакова укладка, то зверху можна використати олію. Я взяла "LOreal Paris Elseve Oil".

Ну і трошечки по-шпіонськи закрався скребок для язика) Давно хотіла спробувати, взяла "Curaprox". На фото виглядав більшим)

Також Мейкап мені додав подаруночок до посилки у вигляді пов'язки на голову, яку ви можете побачити на обкладинці) Поки що не вмію нею гарно зав'язувати волосся, але дуже хочу навчитись, раз припала така нагода)

На цьому все, дякую за увагу, йду тестувати💫

mermaid
0
0