Фарба для брів та вій C:EHKO
Фарбування брів та вій професійною фарбою вдома. Я, звичайно, не eyebrow master…та теж медитую фарбуючи🧘🏼♀️
Шукала альтернативу Estel, пощастило з першого разу!
Справа в тому, що з підліткового віку я користувалась саме нею(у коричневому тоні), а це 5-6 років. Нічого, окрім Estel та якогось свино..рос.виробника(якою на мені відпрацьовував навички майстер) і не пробувала. Звісно, з початком повномасштабного вторгнення я відмовилась від будь-якого догляду, що спонсорує дії агресора.
Отже, знайшла коричневий колір у німецького бренду C:EHKO. Коричневих у палітрі є два - коричневий та свтіло-коричневий. Є ще графіт, синьо-чорний і чорний. Якщо не помиляюсь, в мене тон світло-коричневий. Окислювач(оксидант?) потрібно купувати окремо.
🪶Перед Вами власниця попелястих, широких, але м'яких і світлих від природи брів* та світлих на кінчиках, тонких вій.
Підмальовувати олівцем/тінями/кольоровими гелями/помадкою набридло ще в 15 років. Тому мій вибір - фарбування за потребою (приблизно кожні 2-4 тижні)
*Кому цікаво глянути моє "до", на відео у кінці допису трохи видно
Замішування та нанесення
Починати потрібно одразу після повного перемішування складників, суміш буде темнішати прямо під час фарбування. Витримувати не більше 10 хвилин та коли все готово - витерти сухим ватним диском. Потім промити водою/протерти вологим ват.диском залишки. З вій зазвичай змиваю одразу зволоженим диском, так меньше тертя.
Важливо: Не забувайте насолоджуватись результатом👸🏼
Фото 1: Вії та брови з фарбою
Фото 2 та 3: Одразу піся змивання, депіляції та вкладання засобом для фіксації
Фото 4: Брови на наступний день, вкладені іншим гелем
🧪Окислювач виробник радить використовувати від 1,6% до 3% максимум для ВІЙ, та 6% макс. для БРІВ.
В мене 3%. Пропорція фарба:барвник - 1:1, тому витискаю фарбу та ллю окислювач приблизно в однаковій кількості. Зазвичай, як тару для замішування беру усе, що під рукою: кришечки з-під пляшкок, якісь невеликі ємності, гладкі поверхні, непаперові обгортки...будь-що не металеве і що не шкода)) на цей раз в мене пластикова палітра.
- Про всяк випадок, додаю у допис фото "інструкції приготування" від виробника (гортати вище 👆🏻)
Відео процесу фарбування моїх брів та війок 👆🏻
Дякую за увагу до допису!
Коментарі (0)