YuliHrytskoff

Водостійкий олівець для очей Catrice Kohl Kajal Waterproof Eye Pencil

Водостійкий олівець для очей Catrice Kohl Kajal Waterproof Eye Pencil

Олівці для очей темного оливкового кольору, кольору хакі – то моя любов! Вони ідеально відтіняють колір моїх очей і надають макіяжу дуже красивого акценту.

Довший час моїм улюбленим олівчиком в цій кольоровій гамі був гелевий олівець від Avon «Sage Shock», проте, зараз цей відтінок зняли з виробництва і я, будучи в пошуках олівця аналогічного відтінку, натрапила на Водостійкий олівець для очей Catrice Kohl Kajal Waterproof Eye Pencil у відтінку 080 – «Dive Live Olive», про який і йтиме мова у даному відгуку.

Водостійкий олівець для очей Catrice Kohl Kajal Waterproof Eye Pencil

Зовнішній вигляд олівчика дуже гарний, користуватись таким приємно. Корпус виготовлений із дерева, зверху покритий фарбою, що імітує відтінок грифеля. На корпус олівця нанесена основна інформація про засіб від виробника. За час користування олівчиком надписи не стерлися, він тривалий час зберігає свій охайний вигляд.

Точиться олівчик безпроблемно будь-якою косметичною точилкою.

Корпус олівця міцно закривається пластиковою кришечкою також в тон корпусу, самостійно не злітає.

Об’єм олівця невеликий – всього 0.78 г.

Грифель олівця середньої твердості, звичайно, не настільки м’який, як у гелевих олівців, але й дуже твердим чи сухим його теж не можна назвати. Малює легко та відносно м’яко, шкіру повік не дряпає та не пошкоджує.

Щільність покриття не дуже насичена, для чіткої, насиченої лінії необхідно нашаровувати. При нашаруванні попереднє покриття не стирається та не скочується.

Піддається розтушовці.

Виробником зазначається, що олівець є каялом, а отже, підходить для промальовування слизової. Тут все вірно, він справді легко та гарно малює по слизовій, однак, вже за 30-40 хв звідти зникає…

Розхід олівця середній, в принципі, вистачає його надовго.

Запаху олівець не має, пахне тільки сам корпус – деревом)

Стійкість олівця, на жаль, не дуже велика. Якщо наносити без бази – ідеально тримається годинки три, далі починає відбиватися на верхній повіці, а ще за декілька годин – стає тьмянішим, може попливти хвостик стрілки. І до вечора макіяж вже виглядає досить неохайним. Якщо ж наносити на базу – стійкість, звичайно, буде значно кращою, але від ранку й до вечора в первозданному вигляді макіяж все одно не зберігається.

Демакіяж. Олівець безпроблемно змивається навіть самою простою міцелярною водою. Олівець заявлений виробником як водостійкий, та я би з цим посперечалася! При потребі, він з легкістю змивається просто теплою водичкою…

Алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій олівець в мене не викликав.

Як я зазначала на початку допису, в мене цей олівчик в надзвичайно красивому відтінку 080 – «Dive Live Olive». Це чистий оливково-зелений колір з дрібним, ледь помітним золотистим шиммером. Ну відтінок дуже вдалий, благородний та цікавий.

Ось так даний олівчик виглядає в макіяжі (на фото – нанесений на рухому повіку).

Та особливо гарно олівець в цьому відтінку виглядає при штучному освітленні та на сонечку)

В загальному, Водостійкий олівець для очей Catrice Kohl Kajal Waterproof Eye Pencil у відтінку 080 – «Dive Live Olive» - непоганий за свої гроші! Має ну дуже красивий колір, легко малює, не травмуючи шкіру повік, однак необхідність нашаровування, невелика стійкість – для мене являються мінусами. По закінченню олівчика навряд чи купуватиму повторно. Але, в цілому, це непоганий варіант для експериментів в макіяжі.