Oli Seagull

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Друга частина тестування дала мені можливість спробувати нарешті чи не найпопулярніші олівці для губ. Так-так, до того в мене не було ні одного!

Є ще такі??

Туш класичного чорного кольору.

Щіточка силіконова, гнучка. Форма пісочного годинника, така зазвичай для створення об'єму. Вона добре профарбовує і не дряпає око.

Наноситься туш не погано, з першого разу вже помітно додає об'єм. Але, створює грудочки :( Із-за того другий шар навіть не пробую поки робити. Перший раз вона в мене осипалась під одним оком ну дуже сильно, наче я потрапляла під дощ. Другий вже набагато менше.

Нижні вії не фарбувала, все що там є то перелізло зверху.

Оксана К. каже, що потрібно їй підсохнути і вона стане краще. Та в мене поки нічого не змінилось. В спеку ця туш взагалі не витримає і можливо навіть буде відбиватись на жирних повіках.

В цілому мені подобається , як вона виглядає на віях, але їй би хоч трохи більше стійкості.

410 - гарний нюдовий відтінок, який підкорить багатьох!

411 - дуууже гарний червоний. Яскравий, привабливий! На диво наносився простіше ніж інші два.

412 - темне какао. Самий вередливий. Наноситься не дуже рівномірно. Там де губи сухіші - колір буде темніше. Але це видно тільки зблизька! Цікавий відтінок, але підійде далеко не всім.

Олівці дуже м'які і приємні в нанесенні. Прямо таки тануть на губах! Із-за того його частіше хочеться підточувати. Точиться без проблем, в мене ще ні один не зламався.

Губи не пересушує, але вони мають бути добре підготовлені.

Стійкість достойна! На руці після висихання взагалі не змазується. На губах добре тримається до прийому жирної їжі. В залежності від відтінку злазить по-різному. Червоний і какао можуть забиватися в складочки.

Я рада, що нарешті познайомилась з цими олівцями, вони класні!