Ганночка Тетяна

Сироватка проти посічених кінчиків від La'dor

Сироватка проти посічених кінчиків від La'dor
Сироватка проти посічених кінчиків від La'dor
Сироватка проти посічених кінчиків від La'dor

Я вже не уявляю свій догляд за волоссям без кремоподібних засобів.

Одним з найулюбленіших для мене є сироватка-клей від La'dor.

Спочатку я декілька разів брала флакон в об'ємі 15 мл. і нарешті вирішила взяти повнорозмірний формат вагою 150 грам. Також, сироватка випускається по 1г×2, але не раджу брати найменший варіант, бо його буде не досить, щоб зрозуміти цей засіб. Ще випускається по 100 г.

Сироватка проти посічених кінчиків від La'dor

Туба зроблена з пластику, кришка відкидна. Витрачається економно.

Сироватка більше нагадує крем-флюїд, вона напівпрозора, в міру густа, щільна, трохи в'язка (мабуть із-за муцину равлика), але текстура дуже приємна, легка.

Аромат супер! Мені він дуже подобається, але на волоссі відчувається не інтенсивно. Асоціації виникають з фруктами, можливо більше з зеленими яблуком.

Сироватка у складі містить багато корисних компонентів: гідролізований кератин і колаген, муцин равлика, олію морінги й інші.

Засіб незмивний, його можна наносити як на вологе після миття волосся, так і на сухе. В обох випадках ефект гарний, практикую обидва способи.

Сироватка швидко вбирається, на сухому волоссі не залишає після себе жирності, зовсім не обтяжує. Я наношу її на кінчики приблизно на 5-7 см по довжині.

Що у цьому засобі для мене особливе?

Маю пошкоджене волосся з посіченими кінчиками. Наявність кератину у складі, який є будівельним матеріалом/білком - для мене уже плюс.

Якщо ви сподіваєтесь на те, що сироватка миттю прибере посічені кінчики, то я вас розчарую. Вона хоч і дієва, але нічого не склеює. Ну не буває такого...

Проте, ця сироватка має ефективні доглядові властивості і в рази покращує стан пошкоджених ділянок .

Посічені кінчики по довжині вона в змозі розгладити і зробити волосся більш доглянутим. Засіб прибирає зайву пухнастість, надає волоссю гладкість, воно стає більш еластичним, немов щільнішим і блискучи

Також ця сироватка усуває сухість, при регулярному використанні волосся менш ламке. З цим засобом кінчики наче оживають, мають більш акуратний вигляд.

Якщо користуватися постійно, то можна попередити появу нових посічених кінчиків, а ті пошкодження, що вже є вдало маскувати і згладжувати.