Марина ✨

Новинка, яка варта вашої уваги!

Новинка, яка варта вашої уваги!

Я також вирішила спробувати новий продукт від L’Oréal- L’Oréal Paris Volume Million Lashes Panorama. Хоча, на мій погляд, краще купувати бюджетну тушу і частіше змінювати її, ніж платити вдвічі більше за дорогу тушу та намагатися розтягнути її на тривалий час. Проте, я вже встигла переконатись, що PANORAMA- точно та туш, яку варто спробувати, і кожної копійки вона варта. Тим паче можна придбати за вигідною акційною ціною на Make up.

Оскільки я використовую цю туш вже протягом місяця, я можу з впевненостю поділитися своїми враженнями.

📌 Сама ТУШ має глибокий чорний відтінок та кремову текстуру.

✅легко наноситься ( без грудочок)

✅не розмазується

✅не залишає слідів після нанесення

✅не обсипається ( протягом дня)

Швидко сохне, тому якщо ви вирішили нанести два шари, то краще зробити це одразу. Туш добре тримається, пережила навіть сніг (в обличчя 😄) - не розмазалась ✅.

Хоча вона не водостійка, вона видаляється не так просто. Спочатку потрібно змочити водою, вона трохи, наче, розписне, а потім легко знімається за допомогою міцелярної води (я використовую звичайну від Eveline). Якщо ви намагаєтесь видалити її лише міцелярною водою одразу, то знадобиться більше часу і ватних дисків.

📌 ЩІТОЧКА має силіконову конусоподібну форму з щетинками різного розміру, які допомагають рівномірно профарбувати навіть найкоротші вії. ✅

Мені особисто подобається ця форма щіточки, оскільки з нею зручно працювати у внутрішніх куточках очей. Вона добре розділяє вії і не склеює їх, що для мене є важливим критерієм вибору щіточки. 👍🏻

📌 Ще однією унікальною рисою є ДИЗАЙН туші L’oréal PANORAMA. 🤩 Золотий флакон і великі об'ємні літери створюють враження ніби це люксовий продукт. 👍🏻

Особливо для мене важливо, що флакон має механізм фіксації при закриванні, що гарантує надійне зберігання туші і запобігає її пересиханню. ❗️Це єдина туш, яку я зустрічала, яка має таку особливість.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Panorama - це туш, яка не лише зручна у використанні, але й гарантує високу якість результату. Вона точно варта вашої уваги!

Новинка, яка варта вашої уваги!
Новинка, яка варта вашої уваги!
Новинка, яка варта вашої уваги!
Марина ✨
6
Підписники
0