Алла

Рафаелка, що врятувала не тільки мої губи, а й... ніс;)

Рафаелка, що врятувала не тільки мої губи, а й... ніс;)

Як то кажуть, ніщо не передвіщало, але сталася бідося, як я прочитала в однієї з дівчат тут, у клубі. Минулої середи я таки набралася мужності і пішла до фітнес залу, до якого не ходила вже більше, ніж півроку. Народу була купа. Потренувавшись, я повернулася долому і лягла спати. На ранок, окрім кріпатури, у мене почало боліти горло. У п*ятницю розпочався нежить. Та ще й такий, що використані серветки летіли в сміття купами. Звичайно, що мій ніс не витримав такої активності. Шкіра почала боліти та лущитися від натирання. І тут я згадала про свій супергеройський бальзам для губ від Mermade. Він класно пахне рафаелками та чудово живить мої губи, особливо, коли вони обвітрилися на дачі.

Отже, декілька днів я щедро змащувала цим бальзамчиком не тільки губи, а й ніс) Добре, що лікувалася вдома і ніхто, окрім чоловіка, не бачив цієї краси;) Але за майже 30 років шлюбу він мене звик бачити різною, тому перейматися не довелося)))

Бальзам чудово справився із поставленою задачею. Шкіра ще трохи лущиться, але, думаю, за пару днів все прийде в норму.

По відчуттям: бальзамчик має ніжний аромат та густу консистенцію, добре розподіляється. Губи мають гарний блиск. На шкірі він виглядає інакше, не так спокусливо) але його й не створювали для рятування носа від нежитю;)

Єдине прохання до виробника: краще приклеюйте наклейки, а то моя геть віддерлася по краях)

А так, абсолютний рекомендасьон)

Рафаелка, що врятувала не тільки мої губи, а й... ніс;)