Оля 🐈‍⬛

Вартує чи ні?

Вартує чи ні?

155 мл ~ 990 гривень

Олійка має легкий аромат, доволі рідка, гарно емульгується. Дуже добре змиває макіяж. Мені вона не подразнює шкіру, не жирнить, не сушить, пори не забиває.

Для кого: нормальна, жирна, комбі

Що по складу
Олія з насіння соняшнику (44,3%), цетиловий етилгексаноат, сорбет-30 тетраолеат, сесквіолеат сорбітану, ефірна олія апельсину, ефірна олія грейпфруту, ефірна олія бергамоту, олія макадамії, олія насіння пінника лугового, оливкова олія, олія жожоба, каприловий / каприновий тригліцерид, токоферил ацетат, пентаеритритил тетра-ди-трет-бутил-гідроксигідроциннамат, вода, бутилен гліколь, фермент лактобактерій Lactobacillus, лізат ферментованих лактобактерій Lactobacillus, лізат ферментованих лактобактерій Lactococcus, фільтрат ферментованих біфідобактерій, лізат ферментованих біфідобактерій, фільтрат ферментованих сахароміцетів, 1,2-гександіол, каприліл гліколь, етилгексилгліцерин, лімонен, лінаолол

Ця олійка цікава тим, що вона йде із пробіотиками у складі, але вони настільки мало будуть знаходитися на шкірі, що якого супер відновлення не варто очікувати, це скоріше підтримка білому. В основі йде олія соняшнику, вона буде менш потенційно камедогеною , ніж кокосова, наприклад, хоча камедоність є індивідуальною та залежить від складу вашого себуму. Мені олійка сподобалось, можу радити)

Оля 🐈‍⬛
12
Підписники
0