#testmakeupclub
Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere
Привіт, красуні!
Ось і пролетіли майже два тижні тестування нової лінійки Kerastase Premiere. Кожен засіб протестований в різних умовах, тож настав час ділитися своїми враженнями.
Почну я, з нового для себе засобу, декальцинуючого пре-шампуня, який наноситься по всій довжині, перед звичайним шампунем.
Я вперше тестую такого роду продукт, а отже мені нема з чим його порівнювати.
Пляшечки 45 мл вистачає достатньо на довго, бо за 5 разів використання, в мене закінчилася приблизно половина.
Цей засіб призначений для відновлення волосся, очищення його від надлишків кальцію, та надання блиску.
В складі, на перших місцях є гідролізована касторова олія, і моє волосся одразу на це відреагувало?
Як?
Одразу змилося холодне тонування, і волосся стало більш теплим! Це моя індивідуальна реакція, проте блондинкам, на всякий випадок, треба мати це на увазі.
Пре-шампунь має маслянисту-гелеву текстуру, яка легко розподіляється по волоссю.
Віддушка парфумована, з нотками якогось чоловічого аромату. Запах мені дуже подобається.
Цей засіб наноситься на вологе волосся по всій довжині і витримується 5 хвилин. Без попереднього змивання, треба нанести шампунь-ванну з лінійки Kerastase Premiere.
Я не знаю, чи це заслуга тільки пре-шампуня, або всіх засобів в комплексі, але одразу відчувається, що волосся стало більш важким, наче кожна волосина огорнена якоюсь плівкою.
Дуже цікавий і незвичний для мене ефект.
На вигляд воно сталося більш сяючим, проте саме після використання пре-шампуню, я помітила, що волосся швидше брудниться, і втрачається об'єм.
Можливо, треба довше використовувати засіб, щоб дочекатися накопичувального ефекту. Але поки - є що є!
Варто відзначити, що моє волосся дуже пошкоджене і пористе, і єдиним, що їх приводить до якогось візуального ладу - це ударна доза силіконів.
Тож, враження від пре-шампуню в мене "серединка-наполовинку", але якщо я в подальшому побачу позитивні зміни, обов'язково доповню допис.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)