Відгук на догляд від Kerastase #testmakeupclub
Нарешті протестувала новинки від Kerastase і готова поділитись враженнями
Виграла тестувальний бокс для волосся і тестувала його 2+ неділі.
Вміст боксу:
- Декальцинуючий прешампунь
- Декальцинуючий шампунь-ванна
- Декальцинуючий кондиціонер
- Маска-філер
- Олійка концентрат
Для початку розповім про своє волосся:пряме,не фарбоване,легко плутається.
Далі в дописі я окремо розповім про кожен продукт та прикріплю до/після.
(спойлер: найкращі продукти це маска та олія)
Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Якщо раніше в моєму догляді були шампуні,кондиціонери,маски то про прешампунь чую вперше.
Спосіб застосування:Нанести засіб на вологе волосся та помасажувати.Залишити на 5 хвилин.
Консистенція: Гелева,прозора.
Запах: У всієї лінійки один,мені нагадує чоловічі парфуми.
На мою довжину волосся вистачило 3-4 натиски.
Враження:На жаль я не зрозуміла цей продукт,чистота волосся не продовжилась і ніякого результату не помітила.
Декальцинуючий шампунь-ванна для відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Спосіб застосування: Нанести на вологе волосся поверх прешампуню.Спінити та помасажувати.Змити.
Консистенція: Гелева,молочного кольору.
Враження:Шампунь добре піниться,добре очищає шкіру голови,не сушить.Зазвичай мию волосся через день,з цим шампунем також,чистота не продовжилась.Як на мене звичайний шампунь.
Декальцинуючий кондиціонер для пом'якшення та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Спосіб застосування: Нанести на чисте,вологе волосся.Розподілити по довжині та залишити на 3-5хв.Змити.
Консистенція: Кремова,молочного кольору.
Враження: Кондиціонер добре зволожує та розплутує волосся.Після нього волосся м'яке та пахуче.Рекомендую для базового зволоження.
10мл вистачило на 2 застосування.
Маска-філер для зменшення ламкості та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Спосіб застосування: Нанести на чисте,вологе волосся.Розподілити по довжині та залишити на 5хв.Змити.
Консистенція:Кремова,густіше ніж кондиціонер,білого кольору.
Враження: Дуже крута маска,найкраща яка в мене була.Добре зволожує,розплутує та живить .Після неї волосся як з салону.Однозначно рекомендую.Згодом куплю повну версію.
15мл вистачило на 2 застосування.
Олійка-концентрат для блиску та відновлення всіх типів пошкодженого волосся
Спосіб застосування: Нанести на вологе або сухе волосся.Не змивати.
Консистенція:Рідка,прозора.
Враження: Найкращий продукт в цьому боксі.Олійка дуже добре розплутує волосся.Запах після неї тримається до наступного миття.Якщо сумніваєтесь купувати чи ні,моя відповідь: однозначно так!! Обов'язково куплю повний розмір.
3,5мл вистачило на 5 застосувань.
Ось як і обіцяла до/після.
Коментарі (0)