Косметичка мого чол овіка
Мабуть деякі засоби, хтось візьме на замітку для свого чоловіка)
Стало цікаво зробити такий пост, можливо буде корисним для когось, адже тут засоби які мій чоловік покупає роками!!
Як можна помітити, мій чоловік обожнює продукцію Nivea. Вже просто роками, повторюємо йому ці засоби, і коли я пропоную придбати щось інше, відповідь завжди одна - ні.
NIVEA Nourishing Body Milk, найулюбленіший його крем для обличчя, ніяким іншим користуватись не хоче. Добре зволожує, не жирнить, великий обʼєм (тому що він для тіла), але тіло чоловік нічим не маже.
NIVEA MEN Shaving Gel, гель для гоління для чутливої шкіри, ніколи не зʼявляється а ні почервоніннь, а ні порізів. Завжди обирає саме його, були і засоби інших брендів, але повернувся до цього.
NIVEA MEN Active Comfort System After Shave Balm, бальзам після гоління, також тільки їм і користується, гарно зволожує та захищає шкіру після гоління.
Крем-гель для вмивання від Біокон. Є такі і з лаймом, і з гранатом, купую різні. Обожнює їх. Саме цей кремово-гелевий, заспокійливий.
Old Spice Deep Sea. Улюблений дезодорант(дивно що не Нівеа😂) але саме тут він обирає від цього бренду, каже захищає набагато краще и запах йому дуже подобається
NIVEA бальзам для губ. Добре загоює тріщінки, не має кольору та запаху. Для чоловіків ідеально.
NIVEA Body Hand Cream. Теж є з різними екстрактами, купуємо різні, користуємось разом. Гарні, повсякденні, зволожуючи крема для рук.
Зараз в нього два шампуні Naturaphy Bamboo & Nettle Extracts Man Shampoo з екстрактами бамбука та кропиви.
Та Hairenew Activate Follicles Expre Shampoo з екстрактом шипшини. Вони повинні активовувати фоликулу волосся, та прискорювати його ріст. Волосся однознчно стало густішим та більш мʼяким. Щодо росту пока нічого сказати не можемо.
Коментарі (0)