Анаіт М.

Сумнівний гель від Lamel

Сумнівний гель від Lamel
Сумнівний гель від Lamel

🌻 Цей гель не став розчаруванням, але й не потішив мене. Коли я його тільки придбала, в мене було натхнення возитися, вкладати брови, прочісувати їх, тому фото на обкладинці - це результат 10ти хвилинної колотнечі) З першого ж нанесення зрозуміло, що гель не вкладає брови - він скоріше просто трохи фіксує прочесані волосинки у рівненькому положенні. Його абсолютно не видно, бо гель не блищить на бровах, не склеює їх, не прибиває до лоба. При терті, або повторному нанесенні продукту через деякий час на бровах можуть з'явитися білі "катишки", але якщо бровенята не чіпати після підсихання гелю, то він залишатиметься у досить пристойному вигляді ще довгий час, створюючи ефект натуральних, акуратно прочесаних брів.

🌻 Для тих, кому подобається ламінування та зачесані догори волоски - це абсолютно не Ваш продукт. З ним ви не зможете маніпулювати волосками і вкладати їх саме так, як Вам хочеться - скоріше, як ляжуть так і буде... Просто менш заплутані.

🌻 Також хочу зазначити, що ніколи не задумувалась про те, чи жорсткі у мене брови. Моя подруга, яка теж користувалась даним продуктом, сказала, що не могла добитися навіть такого ефекту, як у мене, тому що її жорсткі волоски гелі не тримають. Тож, майте це на увазі.

🌻 На жаль, не змогла знайти одне дуже промовисте фото, на якому видно, у що перетворився цей гель після півроку використання - навіть враховуючи те, що користувалась я їм в кращому випадку раз на тиждень. Уже з 2-3 застосування було помітно, що гель закаламутнився трохи. А з часом що тільки в тому гелі не плавало - і лусочки шкіри, і волосинки, які в мене досить часто випадають. Виглядав він максимально неестетично, але на той момент я не знала, що можна взяти на заміну і, як тільки знайшла інший продукт - цей гель пішов у смітник.

🌻 У підсумку хочу сказати, що не радила б цей продукт - у тих же Ламель є більш вдалий віск для брів, який, хоча і не без недоліків, але все ж набагато ефективніший за цей гель.

Анаіт М.
0
0