Наталія С

Нічна живильна сироватка для сухого волосся - не можу пройти повз

Всім привіт!

Нічна живильна сироватка для сухого волосся Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum - засіб який я пробувала вже не перший раз. "Чудодійна нічна сироватка для інтенсивного живлення волосся у момент, коли ви спите" - опис засобу мене вразив, але дорога ціна зупинила придбати повну упаковку.

Десь пів року назад в салоні при можливості придбала розливант, який я не зрозуміла при використанні. Після цього ще разів 4 отримувала пробники цього засобу. В цей раз вирішила написати відгук. Сироваткою користувалась недовго - загалом +-2 тижні розливантом та разів 10 пробниками(одного пробника вистачає на в середньому 2 рази).

Читала відгуки дівчат яким сподобався засіб:

https://club.makeup.com.ua/post/18518/

Проте я не відношусь до них. Я наносила на сухе волосся перед сном. Взимку на ранок нічого не отримувала. Влітку навіть трохи сухіше волосся чим до сироватки.

Висновок: я дійсно щаслива що не переплатила за повнорозмірний засіб. Я дуже люблю продукцію Kerastase, там є дійсно гарні засоби, які купляю на повторі та аналогів яких я ще не знайшла в дешевшій категорії. Але Цей засіб не працює на моєму волоссі. Хто дійсно хоче спробувати сироватку, є бюджетний аналог - La'dor Sleeping Clinic Ampoule і можливо аналог на моєму волоссі навіть краще працює, бо після неї волосся не здається сухіше, але іншого результату теж нема.

Дякую що дочитали:)