wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Я продовжую розповідати про тестувальний бокс з новою лінійкою Kerastase Premiere, і зараз на черзі в нас йде другий етап, після пре-шампуню - звичайний шампунь. Ну як, звичайний, декальцинуючий шампунь-ванна.

Якщо чесно, взагалі з Kerastase я особисто знайомлюся вперше, і мені було дуже цікаво, за що так люблять цей преміальний догляд.

#testmakeupclub

В складі немає ніяких SLS, або SLES (було б дивно, якщо б у шампуня за 1,5к в складі містилися дешеві ПАРи).
Але не дивлячись на це, піниться він чудово, і навіть невеличкої порції, вистачає, щоб гарно промити корені.

Сам шампунь доволі густий, тому і так економічно використовується. Має білосніжний колір, та приємну віддушку, яка віддалено нагадує чоловічі парфуми. Ще помітила таку особливість - він не так швидко змивається, якщо порівнювати зі звичайними шампунями з масс-маркету.

І я не знаю, добре це, чи погано, але змивати шампунь треба ретельніше.

Якщо не використовувати пре-шампунь, то волосся залишається чистим два дні. Воно не пересушене, м'яке, але не дуже об'ємне.

Як я розумію, ця лінійка направлена на те, щоб наповнити волосся, зробити його важчим, і для пористого волосся, для дисциплінування - це буде варіант супер, але якщо вам не вистачає додаткового об'єму, то це не ваш варіант.

В цілому, шампунь непоганий, і я так само сподіваюсь на накопичувальний ефект від використання лінійки, тож, продовжу використання.

Дякую за увагу 😘