Коли переповнюють емоції
Розпаковуємо подарунок😍
Платформа make up познайомила мене з чудовою Alina🍒 .
Розкішна брюнеточка нашого клубу 🔥
Алінчик склала для мене неймовірний боксик до ДН 😍
Коли я його відкрила в першу чергу прочитала листівку з теплими привітаннями , а далі побачила різноманітні , цікаві засоби 🥰
І хоча ми ніколи в житті не бачились - склалось відчуття , що боксик склала близька людина, яка мене добре знає . Ну магія , що я ще можу сказати🥹
А тепер заглянемо, що було всередині?
Милості
Неймовірна листівка за важливими сл овами 🙏🏻
та такі кайфові носочки в рожевому кольорі😍 буду на тренуваннях сама стильна 😂
Гель для душу та бальзам для губ
Мій перший гель для душу від Mermade😍
я раніше ним ніколи не користувалась, багатьом дарувала, але сама так і не тестувала , тому цікаво😌
А ще бальзам для губ з улюбленим кокосовим ароматом🫠 в крутому дизайні 😍
Для волосся
Обожнюю лінійку маселок від CHI, моє волосся їх любить, чудові засоби і вистач ає на довго💕
радію поповненню запасів )
те, що давно хотіла
Парфумована масажна свічка від dott😍
вона давно в моєму віш лісті, але все ніяк не замовляла .... тут 100% потрапляння
Подарунки не тільки для мене
В посилочці був подарунок і для Джес🥹це дуже мило і не очікуванно.
В мене такі вчинки завжди максимально розчулюють 🥰
Колись мені на ДН подарували подарунок і для Джес іграшку-це було ну дуже приємно(коли згадали і про неї , адже вона така важлива для мене), мені це назавжди запам'яталось , а тут знову повтрились ці відчуття💕 за що я дуже вдячна🤍
Для релаксу
Яскрава бомбочка від Uterra💕
Обожнюю приймати ванну, тому обов'язково добавлю її до свого ритуалу 😍
Твердий шампунь
Один період часу на платформі все частіше почали з'являтись пости про тверді шампуні .
Для мене це максимально новий засіб , дуже не звичний , не зрозумілий, але цікавий .
І також був давно у віш лісті , щоб взяти на пробу 😍 але тепер я його маю😎
Палеточка
Палетки це любов 💕 і після ДН я вже маю гарну колекцію😌
і ця манюнічка її чудово доповнить.
В палітрі мої повсякденні відтінки, і дуже подобається розмір . Така маленька , що зручно брати із собою😍
Масочкииии
Масочок багато не буває 😍 а серед них дещо максимально цікаве- тюрбан маска для волосся🤩 ви знали про такий засіб? Бо я ні)
Я щось не встигаю за новинками😂
Кицю, дякую за неймовірний подарунок, зібраний настільки детально, що мені не вистачає слів 🥰
За важливі слова , за чудовий образ в рожевих відтінка на онлайн святкуванні, за радісні емоції❤️
Ти чудо💕
Коментарі (0)