SKOMSKA

Коли переповнюють емоції

Коли переповнюють емоції

Платформа make up познайомила мене з чудовою Alina🍒 .

Розкішна брюнеточка нашого клубу 🔥

Алінчик склала для мене неймовірний боксик до ДН 😍

Коли я його відкрила в першу чергу прочитала листівку з теплими привітаннями , а далі побачила різноманітні , цікаві засоби 🥰

І хоча ми ніколи в житті не бачились - склалось відчуття , що боксик склала близька людина, яка мене добре знає . Ну магія , що я ще можу сказати🥹

А тепер заглянемо, що було всередині?

Коли переповнюють емоції
Коли переповнюють емоції
Коли переповнюють емоції
Коли переповнюють емоції

Неймовірна листівка за важливими словами 🙏🏻

та такі кайфові носочки в рожевому кольорі😍 буду на тренуваннях сама стильна 😂

Мій перший гель для душу від Mermade😍

я раніше ним ніколи не користувалась, багатьом дарувала, але сама так і не тестувала , тому цікаво😌

А ще бальзам для губ з улюбленим кокосовим ароматом🫠 в крутому дизайні 😍

Обожнюю лінійку маселок від CHI, моє волосся їх любить, чудові засоби і вистачає на довго💕

радію поповненню запасів )

Парфумована масажна свічка від dott😍

вона давно в моєму віш лісті, але все ніяк не замовляла .... тут 100% потрапляння

В посилочці був подарунок і для Джес🥹це дуже мило і не очікуванно.

В мене такі вчинки завжди максимально розчулюють 🥰

Колись мені на ДН подарували подарунок і для Джес іграшку-це було ну дуже приємно(коли згадали і про неї , адже вона така важлива для мене), мені це назавжди запам'яталось , а тут знову повтрились ці відчуття💕 за що я дуже вдячна🤍

Яскрава бомбочка від Uterra💕

Обожнюю приймати ванну, тому обов'язково добавлю її до свого ритуалу 😍

Один період часу на платформі все частіше почали з'являтись пости про тверді шампуні .

Для мене це максимально новий засіб , дуже не звичний , не зрозумілий, але цікавий .

І також був давно у віш лісті , щоб взяти на пробу 😍 але тепер я його маю😎

Палетки це любов 💕 і після ДН я вже маю гарну колекцію😌

і ця манюнічка її чудово доповнить.

В палітрі мої повсякденні відтінки, і дуже подобається розмір . Така маленька , що зручно брати із собою😍

Масочок багато не буває 😍 а серед них дещо максимально цікаве- тюрбан маска для волосся🤩 ви знали про такий засіб? Бо я ні)

Я щось не встигаю за новинками😂

Кицю, дякую за неймовірний подарунок, зібраний настільки детально, що мені не вистачає слів 🥰

За важливі слова , за чудовий образ в рожевих відтінка на онлайн святкуванні, за радісні емоції❤️

Ти чудо💕