Пінка для гоління з ароматом дині
Я до пінок для гоління ставилася дуже рівно, можливо тому що усі попередні пінки були без запаху чи просто з нейтральним ароматом. В цей раз мені захотілося спробувати щось нове. Я побачила пінку від балеа і вирілила спробувати. Дівчата, ви не прогадаєте. Вона дуже бюджетна за ціною, в складі гарні інгредієнти і класний великий об'єм - 150 мл.
Але родзинка цієї пінки - запах. Вона пахне божественно. Це просто стигла соковита диня яка прийняла форму пінки для гоління і знаходиться у вас на тілі. Аромат дуже ніжний і не сильно хімічний, ближче до натурального аромату. Після змивання тіло не пахне пінкою, а дуже шкода. Бо хотілося б щоб залишався цей неймовірний аромат подовше.
До речі дозатор дуже класний, якщо натиснути ніжно то продукт можна гарно регулювати і видавити не пів банки а зовсім трошки. Аще..... сама пінка не біла..... вона ніжно жовто біло оранжева. Динного кольору. Краса краса краса.
Дія пінки дуже гарна. Бритва бриє гарно, скользить і трохи пом'якшує волоски.
Якщо чесно я в захваті, більш за всього від аромату. ВАм дуже сильно раджу - хто користується пінами для гоління спробувати цю красу.
Коментарі (0)