Свідома клієнтка

Крем для гоління для чутливої шкіри Wars Sensitive

Крем для гоління для чутливої шкіри Wars Sensitive

Придбала знову улюблений крем для гоління для чутливої шкіри Wars Sensitive. Крем виготовлено у Польщі, виробник компанія Miraculum, яка розпочала свою діяльність у 1924 році і мабуть кожен хоча б раз чув про їх бренд Pani Walewska.

Крем продається без картонного упакування, тубус металевий, 65 грамів. Кінцевий термін придатності вибитий на спайці, термін для використання після відкриття не зазначено. Крем має білий перламутровий колір, запах чоловічий, не інтенсивний.

Склад крему для тих, хто бажає закинути його в аналізатор складу косметики онлайн:
Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, Potassium Hydroxide, Cocos Nucifera Oil, Sorbitol, Parfum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Sodium Metasilicate, ​Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Виробник рекомендує нанести крем на вологу шкіру (а при голінні важливо добре зволожити шкіру та волоски водою, щоб уникнути подразнення) та спінити помазком, після гоління змити водою.

Цей крем я використовую для гоління ніг. Я маю густе, товсте та довге волосся на ногах, одним словом розкішне. 🙂 Я ще досі не розжилась помазком і можу сказати, що вологою долонею крем теж спінюється, хоча розумію, що з помазком буде краще. Крем не викликає подразнень, бритва по ньому добре ковзає, можна голити по росту волосся, щоб уникнути врослого волосся, можна проти, щоб зробити шкіру ідеально гладкою, я намагаюсь не водити бритвою надто багато разів по одній ділянці, щоб не подразнювати шкіру, він легко змивається, в мене немає ніяких проблем зі шкірою при використанні цього крему. Крем Wars сподобався мені більше ніж крем від Arko, з кремом Wars гоління дається мені легше, інші креми я не пробувала, тому що це не той продукт, за який мені хочеться платити більше. Мабуть, він дійсно пом’якшує щетину як і пише виробник. З мінусів можу хіба відмітити малий об’єм тубуса, також були випадки, коли в мене ламалась кришечка, плюсів, однак, значно більше, тому залюбки повторюватиму цей крем для гоління, що підходить чутливій шкірі.

Крем для гоління для чутливої шкіри Wars Sensitive