OKazkova

Пробую новеньке та радію :)

Пробую новеньке та радію :)

Я довго ігнорувала існування вологих і кремових текстур у декоративній косметиці. А про мультитаскери взагалі дізналася зовсім нещодавно, завдяки дописам красунь із MAKEUP Club.

Мені подобається рум’янець на обличчі, але скільки б не пробувала користуватись звичайними сухими рум’янами - все не те. На інших дівчатах красиво, а на мені не природно якось виглядає. Аж раптом подумала: чому б не спробувати мультитаскер?

Почала шукати не просто файний мультитаскер, а й щоб із більш-менш натуральним складом (без силіконів, пластику і всього такого), та й за доступною ціною. Задачка непроста, але я таки знайшла продукт під свій запит - помаду і рум'яна 2 в 1 “Lip to Cheek” від італійського бренду натуральної косметики PuroBIO Cosmetics. Зраділа знахідці й подумала, що якщо вже робити все по науці, то треба взяти щось для вирівнювання тону обличчя. Тому пошукала серед засобів PuroBIO Cosmetics тональну основу і зустріла Sublime Drop Foundation. А потім подумала, що ту тональну основу треба ж чимось наносити😏 І так до замовлення додався ще й мій перший Б'юті-блендер від MAKEUP.

Тепер дуже тішуся обновочками і залюбки розповім про кожну з них!

Пробую новеньке та радію :)

Sublime Drop Foundation у відтінку 00Y

Тональна основа міститься у гарній скляній плашечці зі зручною піпеткою. Має дуже ніжний приємний аромат та рідку консистенцію. Перед використанням пляшечку з тональною основою треба обов’язково гарненько струшувати.

Мені не одразу вдалося розібратись, скільки треба брати тієї тональної основи та як її правильно наносити. А ще, як і писали в коментарях, засіб швидко висихає на шкірі, тобто починає сохнути в процесі нанесення. Тож я вирішила спробувати лайфхак, про який десь колись дізналась: змішувати тональну основу зі зволожувальним кремом (Може це всі так роблять? Вибачте, я ще трошки не в темі😄)

Змішую крапельку крему і крапельку тональної основи, набираю б'юті-блендером та наношу на обличчя. Так вдається рівномірно розподілити засіб. При цьому основа все ще нормально вирівнює тон та не блищить.

Sublime Drop Foundation не приховує повністю висипання, але робить їх менш помітними. Вона не утворює прям бездоганний тон, зате виглядає натурально навіть зблизька. Я так і хотіла 🥰

Склад на упаковці збігається зі складом на сторінці товару.

Що мені дуже сподобалось:

В основі складу не просто вода, а Hamamelis virginiana water (hamamelis virginiana (witch hazel) bark / leaf / twig extract). Гамамеліс Вірджинський чинить в'яжучу, тонізуючу та антиоксидантну дію, звужує судини, зменшує секрецію сальних залоз. Позначений зірочкою - отже, органічний.

Також у складі є гідролат шавлії мускатної (регулює роботу сальних залоз, чинить протизапальну, заспокійливу, зволожувальну дії), екстракт листя аргани (зміцнювальна, антиоксидантна дії), екстракт кори еперуа серпоподібного (нібито чинить протизапальну, заспокійливу дію), екстракт насіння маслянистої моринги (пом’якшувальна, живильна, антиоксидантна дії) та інші корисні натуральні компоненти.

На восьмому місці в складі - Silica - Кремнію Діоксид. Окрім того, що він має абсорбуючі та матуючі властивості, він також виконує сонцезахисну функцію, згідно з деякими джерелами.

Засіб не містить парабенів. Силіконів ніби теж немає. Склад веганський.

І при всьому цьому Sublime Drop Foundation має дуже-дуже приємну ціну як для натуральної декоративної косметики. Я купувала свою пляшечку за 330 грн.

Lip to Cheek у відтінку 02 - Pink

НАРЕШТІ Я ЗНАЙШЛА СВОЇ ІДЕАЛЬНІ РУМʼЯНА!😍 Не знаю, чому так, але саме Lip to Cheek дає мені той природний румʼянець, якого я шукала. На щічки наношу пальцями та трошки розтушковую. Вони мають приємну текстуру та ніжний аромат, довольні пігментовані, гарно тушкуються. Містяться у маленькій чарівній пластиковій баночці.

На губи також наношу пальцями. Зовсім небагато, ледь помітно. Виходить ніжний, рожевенький колір. На сухих губах трошки підкреслює якісь нерівності. Тож наношу його на бальзам для губ.

Іноді ще на повіки наношу, також пальцями.

І виходить саме той «макіяж без макіяжу», якого я хотіла. Ніжно, акуратно, природно🥰 Ну це якщо не звертати увагу на татуаж брів 😉

Склад на баночці збігається зі складом на сторінці товару.

В основі складу олія насіння рицини. Далі натуральні пом’якшувальні, відновлювальні, зволожувальні, антибактеріальні та антиоксидантні компоненти: канделільський віск, вітамін Е, масло какао, олія виноградної кісточки, квітковий екстракт календули лікарської та інші.

Парабенів немає, силіконів не знайдено. Склад веганський.

Як і Sublime Drop Foundation, мультитаскер має дууууже приємну ціну: на момент купівлі відтінок “02 - Pink” коштував 185 грн. Хоча, наприклад, відтінок “01 - Carrot” вдвічі дорожчий.

Ну і ще одна радість - Б'юті-блендер від MAKEUP

Це мій перший б'юті-блендер. Порівнювати нема з чим, та й не хочеться. Бо я в захваті від цієї маленької гарненької штучки!😍 Дуже приємний, м’якенький та зручний у використанні. Робить з тональною основою саме те, чого я від нього очікую: рівномірне, акуратне та комфортне нанесення засобу. Після кожного використання мию його звичайним рідким милом та залишаю висихати. Наступного ранку він знову готовий до роботи!

На цьому фото мій макіяж складається лише з Sublime Drop Foundation та Lip to Cheek. І з татуажу брів😁 Звісно, на фото все виглядає не так, як у дзеркалі. В дзеркалі мені подобається більше. Але, гадаю, румʼянець виглядає доволі натурально😊

А ще Sublime Drop Foundation та Lip to Cheek я використовувала для свого квіткового макіяжу https://club.makeup.com.ua/looks/33483/ 🌸

Отже, я дуже радію знайомству з брендом PuroBIO Cosmetics та з б'юті-блендером від MAKEUP. Відчуваю справжнє задоволення від нанесення макіяжу і від отриманого результату. Знаю, що дівчата в клубі більш досвідчені у виборі та використанні тональних основ і мультитаскерів. І ви точно маєте своїх перевірених улюбленців у цих категоріях. Але я щиро рекомендую звернути увагу на бренд PuroBIO Cosmetics і придбати б'юті-блендер від MAKEUP, якщо ще не придбали 😉

Дякую MAKEUP за можливість купувати якісну натуральну косметику з усього світу та за гарні аксесуари для макіяжу!

Дякую дівчатам за корисні публікації про мультитаскери, які надихнули мене знайти свою ідеальну рожеву баночку!

І всім-всім дякую за увагу❤️