ksnklb

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Поспішаю поділитись результатами тестування нової лінійки від Kerastase Premiere. Хочу подякувати улюбленому MUC та Kerastase та таке чудове тестування ❤️. Новинки ще гарячі, про них лише починають говорити, а ми вже дещо знаємо 😉.
Новенький і підхід до цієї лінійки, адже якщо ви вже читали опис на сайті, то ця лінійка бореться із кальцієм, що накопичується на волоссі з часом і з миттям жорсткою водою. А саме бореться лимонна кислота, а гліцерин відновлює волосся. Це я так швиденько пройшлась по основі, а взагалі філософія цієї лінійки дуже цікава.
Тут також варто зазначити, що з водою в мене вдома, я не помічала проблем. А волосся у мене середньої довжини, густе, нормального типу, шкіра голови схильна до лупи, не фарбоване. Загалом, окрім лупи, я з ним не маю особливо проблем. І у мене таке враження, що ця лінійка на цьому типу голови та волосся працює лише комплексно. А чому, читайте далі 😉.
Також під-час тестування я не використовувала додаткові засоби, окрім термозахисту.

Набір для тестування приїхав у брендовому пакуванні, у кольорах лінійки Kerastase Premiere, всередині мене чекали: шамупнь, пре-шампунь, два пробники кондиціонеру, два пробники маски, три пробники олійки та листівка з інструкцією якій я дуже зраділа.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Баночка тут звичайна, 45ml, нагадує спреї, але всередині дозатор-помпа. Дизайн у стилі нової лінійки: основа біла, а срібна плівка покриває її, на ній є основна інформація англійською мовою.
Коли натиснути на помпу, звідти виливається прозора гелеподібна рідина. Її аромат мені нагадує лікарські трави та імбир, він яскравий та мені подобається. Він не віддає густим теплом, як це може бути, а більше свіжістю.
Пре-шампунь потрібно нанести по всій довжині на вологе волосся і почекати 5 хвилин. За цей час з волоссям нічого помітно не відбулось. Також при нанесенні цього засобу на волосся, також не було дискомфорту, я просто нанесла цю рідину на волосся і почекала, не було печіння, і тд. На волоссі також не було помітно, що щось нанесено. Ріднина не піниться.
Далі виробник рекомендує не змиваючи, промити голову шампунем. Тобто цей засіб потрібно застосовувати в тандемі із шампунем з цієї лінійки. Тому результат вже на сухому волоссі є разом із шампунем.
Я не знаю як має виглядати волосся, з якого змитий кальцій, та моєму бракувало маски або олійки, тому це має бути, як мінімум, тріо засобів для кращого ефекту.
Після цього засобу у тандемі із шамупнем, шкіра голови дуже чиста, а волосся вимите до скрипу, це відчутно, свербіж не відчувається, під-час миття волосся випало мало, як і під-час розчісування. Об'єм середній, не значний. Волосся не слухняне, трішки заплутане, на відчуття м'яке, та йому помітно бракує гладкості та блиску.
Волосся брудниться довше, ніж зазвичай. Але вже перед миттям голови відчувала свербіж.

Склад:
У складі є ПАР, зволожувачі, ароматизатори та консерванти. Головне тут уникати контакту з очима.
Aqua / Water / Eau, Glycerin, Propylene Glycol, Glycine, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum / Fragrance, Cetrimonium Chloride, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol, Quaternium-80,  Limonene, Hydroxypropyl Guar, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Sodium Benzoate, Citral, Potassium Sorbate.

Баночка 80ml, у стилі бренду, дизайн у стилі лінійки Premiere, є вся основна інформація. Кришечка прокручується, а закривається, коли на неї натиснути.
Дістати шампунь можна перехиливши відкриту баночку.
Шампунь білого кольору, текстура однорідна. Він дуже густий, тягучий, та при цьому пів банки виливати не треба, адже піниться дуже добре. Піна утворюється дрібна.
Аромат також трав'яний, при цьому свіжий, чую тут імбир, а також лимон.
Шампунь використовується звичайно, як і будь-який інший шамупнь: намилюється та змивається. Змився з мого волосся швидко. Після волосся було гладеньке. Під-час миття випало дуже мало волосин.
Шампунь вимиває буквально до скрипу.
Волосся м'яке та приємно обтяжене, відчувається густина. Воно все ще неслухняне, та ефект з лише одним шампунем мені значно більше сподобався, ніж разом з пре-шампунем.
Об'єм середній, легкий блиск є.
Хоча моє волосся після цього одного шампуню мені по відчуттях дуже подобається, всерівно хочеться додати маску/кондиціонер/олійку, щоб воно було слухняніше.
Аромат на волоссі після висихання залишається легкою свіжою віддушкою.
Наступні дні після миття свербіжу я не відчуваю, тому можу припустити, що пре-шампунь підсушував шкіру голови та волосся. Волосся важке, брудниться повільніше, ніж зазвичай, неслухняне.

Після четвертого миття з'явилась лупа. Для мене це не проблема, тому що зазвичай я чергую шампуні.

Склад:
У складі є ПАР, зволожувачі, силікони та, звісно, структурні компоненти. Також багато ароматизаторів та консервантів.


Aqua / Water / Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycol Distearate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Parfum / Fragrance,Ppg-5-ceteth-20, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-betaine, Citric Acid, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Amodimethicone, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Carbomer, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Limonene, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Benzoic Acid, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol, Glycine, Polysorbate 21, Trideceth-6, Linalool, C12-13 Alketh-23, C12-13 Alketh-3, Citral, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol,Potassium Sorbate.

Пробник 10ml, мені його вистачило на раз. Дизайн приємний, легко відкрити його та видавити засіб, є вся потрібна інформація.
Колір кондиціонеру білий, трохи сіруватий, текстура однорідна, та консистенція більш схожа на гелеву кашу. Кондиціонер легко розприділявся по волоссі. Аромат не надто яскравий, але відчутний, від нього чути приємними лимонними парфумами, імбирем, на волоссі залишається на деякий час.
Увібрався дуже легко і швидко, мокре волосся легко розчесалось, було гладеньке. Змився також швидко і легко, я майже не відчувала його на своєму волоссі.
Після кондиціонеру волосся дуууже приємне на дотик, м'яке, кінці у гарному стані та вигляді, а що найголовніше – волосся дуже слухняне, не заплутане, не жорстке. Волосся еластичне, є блиск, легко розчісується, розсипчасте.

Склад:
У цьому складі також нічого нового: багато ПАР, силікон, структурні компоненти, зволожуючі, багато ароматизаторів та консервантів.

Aqua / Water / Eau, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycol Distearate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Parfum / Fragrance, Ppg-5-ceteth-20, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-betaine, Citric Acid, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Amodimethicone, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Carbomer, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Limoneneч Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Benzoic Acid, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol, Glycine, Polysorbate 21, Trideceth-6, Linalool, C12-13 Alketh-23, C12-13 Alketh-3, Citral, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Пробник 15ml, мені вистачило на 1 раз. Дизайн приємний, є основна інформація, відкривається легко і легко видавити маску.
Колір маски білий, текстура однорічна, схожа на ніжний крем, ну дууже приємна і легко розприділити по волоссю.
Аромат мені також дуже сподобався, він більш трав'яний, парфумований, при цьому є лимонна нотка. Аромат залишається на волоссі на певний час.
Маска швидко вбирається у вологе волосся, після розчісування воно гладеньке та приємно обтяжене. Змивається також легко.
Після маски волосся легко розчісується, слухняне, м'яке. Нарешті я бачу зволоження, навіть живлення, адже кінці також приємно обтяжені, еластичні. Та у цьому випадку мені бракує блиску. Вприцнипі, якщо додати олійку, то буде ідеально.

Склад:
У цьому складі також нічого нового, та ще є кілька компонентів, що можуть викликати алергію та подразнення.

Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Amodimethicone, Bis-behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Parfum / Fragrance, Behentrimonium Chloride, Lauryl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Aminopropyl Dimethicone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Isododecane, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Limonene, Isopropyl Alcohol, Pvp, Trideceth-6, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-propyl Silanetriol, Glycine, Citric Acid,тLinalool, Cetrimonium Chloride, Citral, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol.

Олійка йде в амлулі 3.5ml, такої мініатюрки може вистачити на кілька разів. Ампула зроблена дуже якісно, адже на ній є вся потрібна інформація, а також спеціальний згин, за яким потрібно розламати ампулку, щоб зайва олійка не пролилась. Мені дуже подобається такий підхід.
Олійка дуже рідка, як вона, прозора, але дуже масляниста за відчуттями. Наноситься дуже легко, волосся не жирнить, після неї воно не висить жирними паклями. Навпаки, за кілька хвилин вона вбирається, роблячи волосся м'яким та надаючи йому блиску, гладкості. З олійкою волосся стало слухнянішим. Цей ефект мені подобається, адже жодного посіченого кінчика я не бачу, а є рівномірний блиск, еластичність волосся, м'якість, воно розсипчасте.
Аромат у неї ну просто прекрасний, у цьому відчуваються лимони та імбир, він наче парфуми (привіт фанатам FCP Oasis 😉), і доволі яскравий до-речі. На волоссі стихає, але не тікає. Мені дуже подобається цей аромат на моєму волоссі, він бадьорить та додає настрою.
Наступного дня магія олійки розвіялась, волосся стало більш неслухняним, аромат не відчувається, блиск зберігся.

Склад:
Ну.. може з огляду на ціну, від цієї олійки я очікувала кращого складу, а так – олійка олійкою, спрямована на візуальний ефект та приємний аромат.


Isododecane, Dimethicone, C11-13 Isoalkane, Caprylic / Capric Triglyceride, Dimethiconol, Amodimethicone, Parfum / Fragrance, Limonene, Linalool, Citral, Coumarin, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol.

А це вже результат застосування усіх засобів на волоссі.
Під-час миття та розчісування волосся випало мінімально, як і за час усього тестування.
Відчуття свіжості є, волосся чистеньке, гладеньке, розсипчасте, блискуче та наповнене, а також слухняно лежить, на дотик дуже м'яке. Навіть відтінок волосся більш рівномірний.
З цього можна зробити висновок, що на моєму волоссі ця лінійка може працювати лише у повному комплексі, адже лише при цій комбінації я побачила обіцяний результат.
І так, ви можете сказати, що так і має бути, усі засоби у будь-яких лінійках доповнюють одне одного. Та зазвичай я не купляю повну лінійку і маю схожий результат. І звісно, цілком ймовірно, ця лінійка чудово очистила моє волосся від забруднень з навколишнього середовища та води, та мені бракувало при цьому більшого зволоження.