Juliasha

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Коли натрапила на очі нова лінійка для відновлення пошкодженого волосся Elseve Bond Repair, я одразу зацікавилась і замовила, бо це те, що однозначно потрібне моєму волоссю, яке травмоване багаторічними фарбуваннями в блонд.

У мене тонке, сухе і пористе волосся, яке пушиться і в’ється. Тому сушу його феном з брашингом, щоб воно виглядало прямим.

Так воно виглядає після використання всіх трьох засобів лінійки.

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Найцікавіше було спробувати засіб, про який почула вперше - Пре-шампунь. Він використовується перед миттям волосся шампунем, наноситься на вологе волосся на 5 хвилин. Призначений для додаткового догляду за волоссям (реконструює, глибоко відновлює, живить). До речі, містить найбільшу концентрацію відновлюючого комплексу, до якого входить лимонна кислота - 12%. Тож варто не квапитись змивати засіб з волосся, а дати йому попрацювати з волоссям.

Моє волосся жадно поглинуло цей засіб і зробило його м’яким та гладким, підготуваши його до більш комфортного миття.

Планую викорстовувати його раз в тиждень, щоб не переобтяжити волосся, та й його використання потребує більшої затрати часу.

Шампунь містить лише 5% активів (відновлювальний комплекс з лимонною кислотою). Він достатньо густої консистенції і дещо незвично піниться, але промиває волосся чуово. Мені вистачає одного застосування. Подобається, що волосся в процесі миття не плутається як та пакля, а гладке та еластичне.

Кондиціонер гарно закріплює результат і має 10% концентрацію активів. Має подібну густу текстуру, як пре-шампунь. Я думала, що використання обох засобів може обтяжити волосся, але ні - все чудово змилось і волосся після висушування гарно зволожене і розсипчасте. Це хороший результат, який мені подобається.

Так виглядає волосся в процесі використання пре-шампуню і після змивання кондиціонеру. Все так, як я люблю - гладке, наповнене, еластичне.

Окремий плюс - дуже приємний парфумований аромат засобів, який ще деякий час залишається на волоссі. Він квітковий і солодкавий, припав мені до душі.

Після сушки феном волосся розсипчасте, живіше, має гарний об’єм, приємно пахне і загалом виглядає здоровішим.

Не пожалкувала, що купила ці засоби. Моєму типу волосся добре підійшли.

Juliasha
0
0