Маруха Анастасія

Розпаковка для красунь: Що я замовила?

Розпаковка для красунь: Що я замовила?
Розпаковка для красунь: Що я замовила?

Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl

В цей раз беру тільки для мами, бо це наша улюблена туш. Яка дає дуже крутий ефект обʼєм та підкручування вій за доступною ціною.

Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara

Вирішила спробувати нову туш, також бренду Евелін, бо не бачу сенсу переплачувати за туш. Начиталась про неї багато позитивних відгуків і вирішила спробувати, мій розширений відгук після користування буде надалі в профілі 😉

Детальний огляд за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/34376/

Розпаковка для красунь: Що я замовила?

Тут все просто, раніше в Єві завжди купляла стіки і це завжди було незручно, не так поставив і все витекла. Тому вирішила придбати повний розмір. Цей засіб дійсно чудовий для відновлення пошкодженого волосся. Він робить його більш мʼяким, блиску та слухняним.

Детальний огляд за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/34239/

Раніше вже брала у темно-коричнечому кольорі, вирішила спробувати в світло-коричневому. Це стійка помада для брів. Вона заворожує стійкістю, пігментацією, водостійкістю, зручною щіточкою.

Детальний огляд за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/34717/

Наостанок саме цікаве, завжди мріяла про ці резинки. На пошті подумала, що мені помилково відправили якісь парфуми замість резинок. А ні, це просто таке неймовірне пакування. Чому я так їх хотіла? З моменту, як обрізала каре, волосся постійно заломувалося, сподіваюсь, що вони стануть моїми рятівниками.

Детальний огляд за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/34477/