Христина 🌺

Тональна сироватка Clarins…

Тональна сироватка Clarins…

Ця тональна сироватка мені дісталася в подарунковому боксі.

Відтінок 2,5- не всім підійде, а моїй світлій шкірі - тим більше.

Але мені було дуже цікаво, що вона собою являє і яка вона в дії. Тому моя цікавість перемогла.

Коштує вона не дуже бюджетно, чим кращий відтінок, тим вища ціна. Той, який би мені підійшов, коштує 1800 грн😳.

Але є таке, що якщо продукт достойний, і ти від нього в захваті, то його хочеться купити, не дивлячись на ціну. Тут такого нема.

Сироватка рідка...справді, як сироватка. В складі сквалан, олія жожоба і лісового горіха. Ну і все інше, як в інших таких косметичних засобах.

Фото з нею я не робила, бо це було дійсно щось🫣. Це ніби як я тюбик автозагару на себе намазала😂. Вона має специфічний запах, і потрібно припудрювати. Пройшло десь хвилин 15, і я побачила, що вона, в принципі, хоче підлаштуватися під тон шкіри...хоче, але не може, бо ж відтінок зовсім не мій. Припускаю, що світліший злився б зі шкірою ідеально.

До речі, змивається вона класно. З руки це все я змила просто водою, і не було сліду, а очищуючим засобом- тим більше. Тому, в принципі, пори не повинна забивати.

Можливо, так: сироватка легка, нема ефекту маски, добре вирівнює тон шкіри. Але чи купила б я її, навіть свій, потрібний відтінок🤔. Мабуть, ні. Бо я знаю аналог.

Це L'Oréal Parise alliance perfect nude. І ця мені навіть сподобалась більше, бо не завжди треба її припудрювати, вона ніби заодно й матує.

І, як на мене, різниця тут тільки в ціні. А загалом вони однакові.