Кузя Ю-а

Здорова посмішка

Здорова посмішка

Мамочки, ну погодьтеся, дійсно ж складно навчити дитину вичищати зуби прям от ідеально, кожен зубчик. Найчастіше це непросто. Ок, я старшого вчила вчила, але все рівно, стоматолог завжди бачив десь щось не дочищено. Діти не роблять багатьох речей тільки тому, що вони їм нецікаві: щітки, процес, паста не того смаку.. вода не так тече 😂.

Син з 3 років (а це вже 9 років пройшло) використовує виключно електричні щітки! Донечку, якій 2.3 роки, ми вже з 2 років перевели на електричну. Звісно, ій я помагаю чистити:)

Загалом, до чого я, електричними щітками я підвищила рівень очищення зубів. На це звернув увагу навіть стоматолог. Жодна звичайна щітка ніколи не дасть такого ефекту гладеньких білих зубів на 360•

Також, весь наш багаторічний досвід ми свідомо обираємо лише oral-b. Мені подобається очищення завдяки зворотньо -обертальним рухам. Вважаю, що це найкращий механізм очищення. Та й ультразвукові щітки мене лякають.

Познайомлю з комплектом мого сина, гарно упакованим під стиль людини павука 🫶 До набору увійшли: чохол для щітки (зручно для подорожей до бабусі 😂) , зарядний пристрій, щітка зубна та насадка 1 шт. Також є інструкція та 4 тематичні наклейки дитячі, які можна наклеїти на щітку.

Рекомендована стоматологами електрична зубна щітка Oral-B Pro Kids для дітей віком від 3 років забезпечує делікатне й ефективне чищення.

Два режими чищення, включно з унікальним, спеціально розробленим для дітей, режимом, ця щітка забезпечує делікатне чищення дитячих зубів.

‼️Вона видаляє більше зубного нальоту, як порівняти зі звичайною ручною зубною щіткою.

Здорова посмішка
Здорова посмішка

- Зубна щітка для більш ефективного й делікатного очищення для дітей віком від 3 років;

- Кругла змінна насадка створена з урахуванням розміру дитячої ротової порожнини;

- Делікатні до ясен екстрам’які щетинки;

- 2 режими чищення: режим щоденного чищення та унікальний режим Сенситів Плюс для надзвичайно делікатного чищення;

- Урізноманітніть ручку щітки з чотирма веселими змінними наліпками;

- Сумісна з безкоштовним додатком Disney Magic Timer від Oral-B;

- Електрична зубна щітка зі зручною довготривалою акумуляторною батареєю;

Для даних щіток підходять усі насадки з спектру бренду Oral-B.

Oral-B взагалі круті, вони створюють дизайн щіток , як для дорослих ( витримані класичні кольори) так і для дітей з яскравим і з помітним забарвленням із зображенням улюблених героїв. ! Молодшій - обрали червоненьку з мікі маус, але бачу, що вже є з принцесами 🌸

Покажіть вашій дитині, що догляд за своїми зубами –це легко і весело. Подаруйте йому нового різнобарвного друга – зубну щітку Oral-B. А зі сторони батьків, це гарне вкладення в здоров’я

.

Адже лікувати карієс ой як неприємно 😭 і дорого