ДАРÍЯ КÓВАЧ

#BirthdayTravel Мандруємо Індією

#BirthdayTravel Мандруємо Індією

Сьогодні ми всі вітаємо з Днем Народження нашу прекрасну Zhukovka 🌸

Наш креатив, наша душа, наша фея

Лілечко, красунечко, будь щасливою♥️ Нехай тобі завжди світить сонце, і освітлює твій життєвий шлях

Ти чудова ♥️

Чому я обрала цю країну?

Бо моя любов до Індії розпочалась в мої 5 років. Коли треба було поставити танець на перший конкурс краси і талантів в моєму житті (який я і виграла з цим танцем)

Коли мене запитали, який же танець я хочу. Я сказала «індійський,східний чи циганський». На що викладачка посміхнулась і сказала «ну,східних вже дуже багато»,а циганські танці не такі цікаві, тож будемо танцювати індійський»

Тоді мені було дуже важко, танець довжиною в 5 хв, купа рухів, ритмів, музичних акцентів, а також символічні складання пальців. Кожен рух щось означає.

Та через ту шалену працю любов до індійської культури лиш збільшувалась. Так я і досі обожнюю куркуму і додаю її всюди, слухаю індійську музику, та обожнюю їх фільми (хоч деякі з них і максимально дивні)

  • крапка на чолі,а точніше бінді. Вона може бути намальованою або ж використана прикраса на проборі. Її носять заміжні жінки, та вигляд бінді (чи тілаку) залежить від регіону, від статі, від сімейного і душевного стану.
  • Також наречені надягають «нат» в ніс на весілля і в шлюбну ніч чоловік знімає цю прикрасу.
  • Ну і мехенді, розпис по тілу, по руках. Це візерунок, виконаний за допомогою хни. І мета може бути різною, як виілкувати так і звабити.

Макіяж

зазвичай складається з темних відтінків тіней, стрілок, а також пишних вій. Більшість індійок мають власні густі чорні брови та вії. Брови мають бути з чітким контуром, а акцент на очі і губи рівноцінним, бажано в одному відтінку.

Ну що ж, я повертаюсь в клуб і згодом покажу все, що обіцяла. Всі новинки, розпаковки♥️

Обіймаю 💌