Мілена

ТОП 3 засоби, які пораджу подружкам

1. Гель для брів. Так він є у кожному моєму топ 3, ну не можу я не радити гель, з яким мої брови, не зважаючи на те, що цілий день на них потрапляв сильний потік повітря фену, в кінці робочого дня вони виглядали, як і до. Залишу навіть фото😅

2. Крем під очі від "Sane". В нього досить різні відгуки, але мені подобається. З ним мої синці під очима стають світлішими. А щодо кремів від синців я знаюся, ці синці під очима в мене хронічні і нічого їм не допомогло так добре, як цей крем.

Одного разу я також подумала, що не працює, але коли він закінчився і новий я ще не придбала, то зрозуміла,що це просто моя любов.

В нього класна легка текстура, добре зволожує. Підійде молодій шкірі, адже нічого крім зволоження і висвітлення синців не помітила

3. Сироватка для росту волосся та від випадіння від "Hillary". Має аромат якихось трав, але мені сподобався, але головне, що і справді волосся стало трохи менше випадати та відросли нові волоски та песики.

Він трохи рідкий, тому треба наносити на проділ і відразу втирати і так з усією головою.

04 лютого, 2023
Мілена
04 лютого, 2023