Beautiful land💞

Max Factor Lash Revival Mascara

Max Factor Lash Revival Mascara

Мене приваблюють туші з вогнутою щіточкою, тому багато передивившись нарешті знайшла таку красуню.

Її дизайн дуже класний, має відзеркалюючий ефект і довго залишається навіть не стирається, не відслоюється.

Сама туш чорного кольору, має полотну структуру. Аромат приємний звичайний як від туші.

Інгредієнти: бджолиний віск, біотин, вітамін е, гіалуронова кислота, касторова олія, кератин, колаген, кофеїн, пантенол, пептиди, виробник гарантує що після 4 тижнів використання забезпечуює помітне ущільнення вій, я за собою не помітила, але самі по собі вії мягенькі приємні.

Що обіцяє виробник >

- гладенько лягає і рівномірно розподіляється, не утворюючи грудочок - так це дійсно так, не помітила за своїми віями якихось грудки або щось схоже на це.

- легко наноситься за допомогою практичної щіточки - знаю людей котрим така щіточка не подобається або не розуміють її прикол, але я з тих котра обожнюю саме таку, бо мені вона зручна, так як повторює вигин ока і легко наносити завдяки цьому на вії.

Max Factor Lash Revival Mascara

- повністю фарбує волоски по всій довжині - ✅

- допомагає подовжити вії, а також збільшити їхню густоту - ✅

- надає додаткового об’єму - на одному фото де намастила один раз на іншому трохи більше одного разу тому вона дійсно придає об'єм, це мені довподоби.

- з насиченим кольором - чорний колір який тримається 6-7 годин точно, не спиться через півтори години, а довго як на мене тримається.

- містить екстракт бамбука, що сприяє зміцненню і оздоровленню волосків - думаю якщо нею прокористуватись ще більше можливо щось з цього приводу можна дати відгук.

- алергічних реакцій та побічних не було

- ношу контакті лінзи, тому знову побічних реакцій не було, не було такого як знімаєш лінзи, а вони як в тумані від туші (у мене таке бувало від інших тушей)

- легко змивається не залишаючи слідів, але не тестила як попадеш під дощ чи буде вона текти...

Мінуси - 😓

Її єдиний мінус - це те що після нанесення на вії, вона відразу залишає сліди, а якщо ти ще чхнеш то це капут. Але вона легко витирається і після "застигання" вона не залишає слідів чи ще щось.

Як на мене туш дійсно класна, вона мені дуже сподобалась. У неї багато плюсів ніж мінусів, але якщо вас бентежить цей мінус не перейматись бо він "вирішується сам по собі". Тому якщо вас приваблюють туші с такою щіточкою можете придбати точно, рекомендую.

Дякую за увагу🥰