Demchenko Alina

#testmakeupclub : Мої перші баночки від Kerastase

#testmakeupclub : Мої перші баночки від Kerastase
#testmakeupclub : Мої перші баночки від Kerastase

Тестування нової лінійки від бренду, я вирішила розбити на дві частини. В першій мені хотілось би зосередити увагу на шампуні і пре шампуні. Мені було доволі цікаво як поведе себе шампунь самостійно, чим він відрізняється від інших, а ось такий засіб як прешампунь - тустую вперше.

Обидва флакони - мініатюри.

Об'єм шампуню : 80мл. Подібний об'єм для мого волосся дає можливість протестувати його декілька разів в різних комбінаціях. А взагалі, якщо залишиться - ідеальний варіант для поїздок, бо не займає багато місця.

Об'єм прешампуня : 45мл. Так як цей засіб наноситься на всю довжинну волосся, такий об'єм для мене - нормальний. А ось красуням з довгим волоссям на два рази мабуть.

Обидва продукта мають дизайн повноформатних флаконів і виконані в тому ж стилі. Матеріал пакування дуже гарний, пластик жорсткий, тож при падінні нічого з ним не станеться ( краштест пройдено два рази )

#testmakeupclub : Мої перші баночки від Kerastase
#testmakeupclub : Мої перші баночки від Kerastase

На данний момент, я встигла помити голову данним шампунем 4 рази і вже можу сказати деякі факти про нього.

Текстура данного засобу доволі в'язка, щільна, не розтікається. Подібна текстура мені довподоби більше, а ніж більш рідкі. Як і я думала, засіб гарно піниться і вистачає невеликої кількості шампуню що б добре вимити голову. Аромат данного засобу має чітко виражений свіжий ЧОЛОВІЧИЙ аромат. Доречі помітила, що багато проф засобів полюбляють таку віддушку, яка доречі ДУЖЕ відчутна на волоссі після сушки.

Перший раз, я мила голову два рази, по звичці, але це виявилось фатальною помилкою. Навіть одного разу було достатньо, що б гарно очистити шкіру. Другий же раз "подарував" мені відчуття стягнутості, як після якоїсь маски детокс/глиняннної до обличчя. Мені це нагадало миття ЧОЛОВІЧИМ ШАМПУНЕМ. Ось все те ж саме : супер відчуття очищення, яскравий аромат холодного холоду і трошки кубла у коріння.

  • Шампунь + звичайний кондиціонер + фен. Гарна і цілком вдала комбінація. Шампунь гарно очищає, а будь який кондиціонер пом'якшує волосся. Чиста голова протягом двох з половинною днів. Волосся легко піддається вирівнюванню, жорстке і блискуче.
  • Шампунь + фен на низькій температурі. Чистота голови: 3 дні. Волосся жостке, більш пухнасте, але дуже об'ємне.
  • Шампунь і природня "сушка". Чистота голови: 3 дні. Об'єм класичний, волосся жорстке, зберігається природня хвилястість волосся.

Подібний засіб для мене в новинку і лише завдяки інструкції, яку поклали для засобів - я зрозуміла що і як робити. По факту, це шампунь, але вже не для шкіри голови, а саме для волосся. Він має той же самий чоловічий аромат, але вже добряче так віддає спиртом .

Текстура данного засобу рідка, прозора, відчувається плівкою на шкірі рук , але не як олія, більше як емульсія, наче равлик по руці проповз. Чесно кажучи, на своє коротке волосся, я так і не зрозуміла скільки треба його наносити, бо на волоссі я його не відчувала і не було зрозуміло де я нанесла, а де ні.

Взявши рідку щітку, я розводілила засіб по всій довжині волосся і почекавши 5-6 хвилин, нанесла вже шампунь з цієї серії на шкіру голови.

Мені довгий час здавалось що він не змився. На вологому волоссі не відчувалась ніяка різниця : засіб не обтяжував волосся, не сушив його і не відчувався плівкою.

Я думаю що на фото і на відео з телефона видно те що волосся виглядає більш жорсткішим, більш важким, наче більш здоровим. І відчувається воно десь так. При тому - зберігається об'єм і волосся дійсно чисте.

Після комбінації шампунь + прешампунь я отримала щось схоже на ефект, який зазначено у описі продукту та в каруселі на сайті. Навіть без доп засобів, воно не сильно пухнасте, гарно розчісується, має блиск і гладкість, не дивлячись на те що я доволі давно фарбувала волосся.

На мою думку такий ефект дає саме ПРЕШАМПУНЬ. Класичний - просто гарно очищує.

А ТЕПЕР ПРО ВЕЛИКИЙ МІНУС.

Я стала чухатись. Цей свербіж перший раз не так сильно відчувався, з'явився на другий день . Але з кожним разом, він став більш очевидним. Зникає він тільки коли голова стає брудною. Також помітна незначна кількість лупи, яку я помітила тільки на третє миття голови.

Мені здається це розплата за три дні чистої голови.

Здавалось би, я ідеальний кандидат для тестування данного засобу : дуже жорстка вода, яка залишає сильний осадок, фарбоване роками чорне волосся та жирна шкіра голови. Але як виявилось ні.

Я сподіваюсь мені вистачить засобу, що б протестувати з іншими трьома продуктами цього боксу. Можливо після маски свербіжу не буде.