MAXIMOVA🌷

Дитяча електрична зубна щітка Oral-B Pro Junior Frozen

Дитяча електрична зубна щітка Oral-B Pro Junior Frozen

Моїй донці 6,5 років. З 3,5 років ми чистимо зубки електричною щіткою, іноді вона чистить зуби сама. З появою електичної щітки Єва краще справляється з самостійною гігієною рота, звичайно під наглядом батьків😊

Попередня щітка також була від Oral-B Kids в темі "Холодне серце" вікової категорії 3+, ми повністю задоволені її роботою за ці роки, ніяких нарікань. З роками звичайно акумулятор тримає менше часу заряд але це очікувано. Нова щітка відповідає старшому віку 6+.

Коротеньке відео в якому ви побачите, як гарно та надійно всередині коробки все упаковано. Єва активно приймала участь в цьому відгуку))

Спочатку хочеться відзначити дизайн упакування. Коробка красива, дитину зацікавлять зображення головних героїв Ельзи та Олафа, а для батьків викладено багато інформації про функції щітки.

Всередині коробки є:

  • сама щітка-ручка (рукоятка), яка водонепроникна для безпечного використання у ванні
  • змінна насадка (а саме в коробці була насадка Сенситів Клін, яка поєднує два типи щетинок: звичайні щетинки для очищення поверхні зубів, і ультратонкі щетинки, що забезпечують делікатне чищення зубів на лінії ясен)
  • зарядний пристрій
  • інструкція та гарантійний талон

Візуально щітка дуже красива. Виконана якісно з приємного на дотик пластику. Основа білого кольору з малюнком який рельєфний, і на ньому особливо красиво виглядають сніжинки, які виграють гранями у світлі☺️ Це деталі, але такі приємні!

Форма щітки ніби проста але при цьому вона зручно лягає в дитячу руку, не висковзує.

Насадки підходять всі, які представлені від бренду. Це дуже зручно, ви можете чергувати за бажанням різні види.

Тут найцікавіше! Адже в порівнянні з попередньою нашою щіткою тут є цікаві плюшки.

Індикатор тиску: у верхній частині щітки є полосочка, яка загорається червоним кольором, якщо тиск на зуби більший ніж потрібно. Єву ця функція дуже зацікавила, вона спеціально декілька раз притиснула, щоб побачити як цей індикатор працює (я демонструю, як це працює у відео).

Різні режими:

Щітка має три режими, які перемикаються послідовно центральною кнопкою:

  1. «Щоденне чищення» - звичайний режим для щоденного чищення
  2. «Чутливий» - м’яке, але ретельне чищення чутливих ділянок порожнини рота
  3. «Відбілювання» виняткове полірування для разового чи повсякденного користування.

Єва чистить спочатку на першому режимі, а потім перемикає на третій режим полірування. Каже, що зубки дуже гладенькі коли проводити по них язичком, і їй це подобається😊 (на відео зняла у повільній зйомці роботу щітки на першому режимі, вона рухається не по кругу, а вправо-вліво - зворотньо-обертальні рухи) Інші режими працюють за тим же принципом руху щітки але з інакшою інтенсивністю)

Професійний таймер:

Ротову порожнину візуально ділимо на чотири сектори (верхню щелепу на дві частини і відповідно нижню). На кожен сектор таймер відраховує 30 секунд і сповіщає їх звуковим сигналом. По закінченню 2-х хвилин щітка подає переривчастий звук, який позначає закінчення рекомендованого часучищення зубів.

Якщо зубну щітку вимикаєте (ставите на коротку паузу) під час чищення, таймер запам’ятає час протягом 30 секунд. При зупинках більше 30 секунд таймер скидається.

Зарядний пристрій:

Тут також є приємний бонус - світловий індикатор. Установлюючи щітку на станцію підзарядки в нижній частині щітки, під малюнком є маленька світлова «крапочка», яка починає блимати зеленим кольором. Режим блимання означає, що іде зарядка (показую у відео). Повна зарядка триває близько 12 годин. Як тільки зарядження буде завершене, світловий індикатор вимикається.

У разі повного розрядження світловий індикатор може не засвічуватись перші 30 хвилин заряджання.

При низькому заряді акумулятора під час ввімкнення/вимикання щітки упродовж декількох секунд індикатор починає миготіли червоним кольором та знижує швидкість мотора.

Виробник дозволяє тримати рукоятку постійно на підключеному до мережі зарядному пристрої (але ми так не робимо).

У даному відео демонструю роботу індикаторів та вище описаних функцій.

  • бажано щоб рукоятка не падала в раковину чи на підлогу
  • потрібно щільно і до кінця одягати щітку на рукоятку
  • не занурювати зарядний пристрій у воду (це не стосується рукоятки, її повністю можна мити у воді)
  • після кожного чищення потрібно знімати щітку і добре промивати (в інстуркції є про це детальна інформація з ілюстраціями)

Тут маленька блогерша трошки допомагала створювати контент😁 Як користується щіткою вона:

  1. Наносить зубну пасту
  2. Мочить щітку з пастою у воді
  3. Розмазує пасту по зубках, а тоді вже вмикає
  4. Чистить по таймеру
  5. Промиває рот
  6. Мама перевіряє зуби і промиває насадку😊

Я сміливо можу рекомендувати цю щітку. Вона відповідає віковій категорії 6+. Меншим діткам я б не радила її, адже вона довша за нашу попередню щітку і маленькій дитячій руці можливо буде не дуже зручна. Обирайте по вказаній віковій категорії! Додаю попередню щітку, вікова категорія якої 3+

Мінусів наразі в цій щітці не знайшла. Дитині подобається, зуби з задоволенням чистяться - мама щаслива😁